2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت عالی بود🤞🏻❤

ولی بعدِمهمونی یکم براش میخریدی شاید دلش مونده بودتواون میوه 

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

اون کسی که پشت سر یه بچه این حرف رو بزنه

قطعا خودش نخورده هست وگرنه بچه اسمش روشه

یه بچه هست  واصلا عیب نیست

من دختر عمه ام ۶ سالشه باباش مولتی میلیارده از اینایی که خرید هاشونو از خارج از کشور میکنن و مسافرت خارجی میرن یعنی گرون ترین و بهترین خوراکی هارو میخورن

ولی دخترش بیاد خونمون خیلی پر خوری میکنه

نوش جونشم بشه

و ما اصلا همچین فکری نمیکنیم راجع بهش 

نه تنها راجع ب این

راجع ب هیچ بچه ای و مهمانی این فکرو نمیکنیم

اتفاقا من خوشحال میشم مهمون راحت باشه 

چون هزینه کردم که اون استفاده بکنه 

نه اینکه بزارم تو یخچال

😂😂یاد شوهر افتادم 

همسایه عمل کرده بود رفتیم سر بزنیم ...شوارمم چند کیلو پرتقال سیب موز خرید ...رفتیم نشستیم ..بعد چند دیقه میوه شست اورد ...هی پسرم شوهرم پوست کندن خوردن خوردن 😐😐😐(پسرم ۴سالش بود)آروم شوهرم صدا زدم 😐😐بسه دیگه مثلن اومدیم عیادت چ خبره 

😂😂وای شوهرم یهو گفت عه ببخشید راس میگی ...وای چقدر خندیدیم اون شب 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

چ کاری.کلا افکارتو عوض کن میزبان میوه میاره که مهمان بخوره ن نگاش کنه.من شخصا کسی بزاد خونمون جا میوه ای رو هم خالی کنن خوشحال میشم دوس دارم راحت باشه بخوره ن چوس کلاس کنه هیچی نخوره 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

حالا اسی بچه های مهمونت که ظرفتو خالی کردن 

چند ساله بودن

و اینکه میوه هات چیا بود 

و اینکه چندتاخوردن... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه.