2777
2789
عنوان

کودک 3 تا 7 سال

47 بازدید | 6 پست

دوستان عزیز سلام. اگر کودک ۳ تا ۷ سال دارید ازتون دعوت میکنم به سوالات یک پرسشنامه در مورد تغذیه کودک جواب بدید.

کسانی که شرکت میکنن میتونن توی یک دوره آموزشی که در مورد همین موضوع هست و در کلینیک روانشناسی هیلان برگزار میشه بصورت رایگان شرکت کنند.

این جلسات آموزشی آنلاین هست پس فرقی نمیکنه که محل سکونت شما کجا باشه. در ضمن لازم نیست که اسم و فامیلیتون رو بنویسید و میتونید کاملا ناشناس به پرسش ها جواب بدید🌹😇

فقط اگر مادر کودک ۳ تا ۷ سال هستید لینک زیر رو باز کنید و اطلاعات بیشتری که نوشته شده رو بخونید و به سوالا جواب بدید، ما هم برای اطلاع رسانی کلاس ها از طریق شماره تلفنی که در صورت تمایل در انتهای پرسشنامه میگذارید باهاتون تماس میگیریم 🌹 مرسی از همکاریتون🙏🌹

https://survey.porsline.ir/s/teB4cfk

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
همین دوره های انلاین وروانشناسی، پسرم 4سالشه میخواستم شرکت کنم

این دوره هزینه نداره عزیزم. به پاس قدردانی از مادرانی که زحمت میکشند و به پرسشنامه پاسخ میدهند این جلسات را برگزار خواهیم کرد.

در صورت تمایل لطف بفرمایید پس از پاسخدهی شماره تماستون رو برامون بگذارید تا برای برگزاری کلاس خدمتتون اطلاع رسانی کنیم  

این دوره هزینه نداره عزیزم. به پاس قدردانی از مادرانی که زحمت میکشند و به پرسشنامه پاسخ میدهند این ج ...

مرسی 🌺 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜