2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تازه عروس انار میبرین دون کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 104 پست
اون لحظه به ذهنم نرسید و چیزی نگفتم.اینم حتما با خودش گفته این موافقه

حالا که گذشته دیگه خودتو ناراحت نکن بهش فک نکن. ولی در اولین فرصت که دیدیش خونه مادرشوهرت جایی حتما یجوری این حرفو پیش بکش و همین نظرتو بگو دقیق و واضح تا بشنوه دقیق و نظرو تمایل شمارو بدونه.حتی بگو منو برادرت دوتایی مون اینجوری دوست داریم بدونه همسرم مثه خودته نظرش

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
حالا که گذشته دیگه خودتو ناراحت نکن بهش فک نکن. ولی در اولین فرصت که دیدیش خونه مادرشوهرت جایی حتما ...

میگم بهش و میگم از این به بعد برا اومدن با خودم هماهنگ کنین.البته از اول بهش شماره ندادم الان بگم با من هماهنگ کنین باز شماره میخواد و باز دم به دقیقه زنگ میزنه و یه بدبختی جدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم بهش و میگم از این به بعد برا اومدن با خودم هماهنگ کنین.البته از اول بهش شماره ندادم الان بگم با ...

آره حتما باید بگی براش مشخص بشه شما چه مدلی هستی. ببین مجبوری برای حفظ آرامش خودتو همسرت اینکاروبکنی وگرنه هرهفته یه جنگ اعصاب برات درست میکنه

2805
خب پارچه سفره پهن ميكرديناومدي اينجا از عروساي سايت نظر بپرسي ك زندگيت خراب بشه

عزیز انار هر چقد زیر چیزی بندازی باز آبش پرت میشه.منم وسایلم بیشتر رنگ روشنه

این به کنار منظور من کلیت این کار بود.اینکه چقد اخلاق رفتارش با من فرق داره و چی کنم صمیمی نشه.خودش خودشو دعوت نکنه.با سبد انار نیاد خونم.رسمی بیاد یک ساعت بشینه بره

چی کنم رابطه اش با ما یه رابطه رسمی باشه.دیشب میگه تو رفت و آمدا انقد سخت نگیرین و پذیرایی پر و پیمو ...

دقیقه نود خبر داد شما هم بگین شرمنده 

شوهرت رو داد بزار برو بگو تنها مهمون داری کن 

آره حتما باید بگی براش مشخص بشه شما چه مدلی هستی. ببین مجبوری برای حفظ آرامش خودتو همسرت اینکاروبکنی ...

جنگ اول به از صلح آخر 

اگه الان نگی بعدا ناراحتی بیشتری براتون به بار میاره.چهارچوب رفتو آمدو باید مشخص کنی وقتی از رفتاراو حتی حرفای غیرمستقیم شما متوجه نمیشه مجبوری مستقیم بگی.اصلا هم اشکالی نداره . اگه میخاد دلخور بشه و گلایه کنه به برادرش یا مادرش اشکالی نداره خودتو نگران این چیزا نکن باید کناربیاد  

توروخدا خودتونو بذارین جای خواعرشوهرم ببینین اگه شما بودین این رفتارارو انجام میدادین

چقد حساسی الکی 

خب انار دون کنه چی میشه 

خانواده شوهر منم هروقت هرچی داشته باشم میگن خبرمون کن بیایم کمکت 

یا بیار فلان جا دور هم برات درستش میکنیم

بنظرم پیاز داغشو زیاد کردی ولی بچش با وضع نامناسب اومده اشتباهه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
من خودم یرا اولین بار برم جایی خیلی رسمی تر میرم و برخورد میکنم.جالبه که شما برا اولین بار بری خونه ...

خونه داداششه چرا فكر ميكني بايد رسمي باشه

مراقب باش از اون عروسهاي فتنه نشي ك اعصاب بقيه رو خرد ميكني سر چيزاي كوچيك

2810