2777
2789
پدر مادرای احمق و متعصب های احمق ایرانی حالم از همه پدر و مادرا بهم میخوره 

اره خیلیاشون میخوان با شوهر دادن دخترشون تو سن کم خودشونو راحت کنن و نون خور کم کنن بگو آخه مسئولیت نداری فقط زاییدن رو بلدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خیلی خوبی می کنند که زیر هجده سال گوشی نمیخرند.اصلا نباید اجازه میدادند از گوشی خودشون هم استفاد ...

الانا همه گوشی دارن چرا نباید یه دختر ۱۶ساله گوشی داشته باشه 

ولی باید ازدواج کنه بچه بیاره چون از این نظر به بلوغ رسیده ولی از اون نظر نه🥴

نلایک
اره خیلیاشون میخوان با شوهر دادن دخترشون تو سن کم خودشونو راحت کنن و نون خور کم کنن بگو آخه مسئولیت ...

جالب اینجاس خاستگار میاد میگن ما زیر ۲۶ دختر شوهر نمیدیم اصن بابام میخاد بخوره طرفو 

دانشگام نمیزارن برم 

من چیکار کنمممم؟؟؟

الانا همه گوشی دارن چرا نباید یه دختر ۱۶ساله گوشی داشته باشه  ولی باید ازدواج کنه بچه بیاره چو ...

بنده حرفی از ازدواج زیر هجده سال زدم و موافق این مساله بودم؟ چرا حرف نامربوط میزنید بزرگوار؟ 

همه دوست دارند خودشون رو بندازند تو چاه، پس ما هم همین کار رو کنیم؟ 

همونطور که ازدواج زیر هجده سال مناسب نیست، گوشی داشتن و استفاده از فضای مجازی هم مناسب نیست زیر این سن

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منم مامان و بابام میگفتن هر موقع عروس شدی شوهرت برات میخره.

من ۱۲ سالم بود ازدواج کردم از دوازده سالگی نامزدم برام گوشی خرید

ولی راست میگین زود عروس شدن همچینم خوب نیست 

بعضی وقتا بهم میریزم  کم میارم خدایی

الان منم ۱۶ سالمه متولد ۸۴ام بچه دومم و حامله ام 

اینارو به شما میگم 

ولی با همه وجود که شوهره خوبی دارم خدارو شکر ولی بعضی وقتا خدایی کم میارم😭😭