2777
2789

دستورالعمل نماز توبه هر هفته روز یکشنبه

نماز توبه يکشنبه که همان نماز يکشنبه ذي القعده است که در هر يکشنبه مي شود خواند.قال الله تعالي :إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ

حضرت علامه ذوالفنون استاد حسن حسن زاده آملي در پايان رساله لقاء الله دستورالعملي را از كتاب اقبال سيد بن طاووس  بيان مي فرمايند :جناب رسول الله (ص) روز يكشنبه ماه ذي القعده از منزل خارج شدند و در جمع مردم تشريف فرما شدند و فرمودند : ايها الناس كداميك از شما حاضريد كه توبه كنيد ؟ عرض كردند آقا جان همه ما مي خواهيم توبه كنيم و ديگر بد نكنيم . آقا فرمودند  : يكشنبه اين ماه غسل كنيد ؛ وضو بگيريد و بعد چهار ركعت به نيت نماز توبه روز يكشنبه بخوانيد و در هر ركعت ؛ سوره حمد يك مرتبه ؛ قل هو الله احد سه مرتبه و قل اعوذ برب الفلق يك مرتبه ؛ قل اعوذ بر الناس يك مرتبه ؛ بعد ركوع و سجده را بجا آوريد. ركعت دوم به همين نحو است اما قنوت ندارد چنان كه تشهد هم ندارد. ركعت سوم و چهارم در ادامه دو ركعت هم به همبن نحو خوانده مي شود . بعد از اتمام نماز 70 مرتبه استغفرالله ربي و اتوب اليه مي گويي و در ادامه مي گويي لاحول و لا قوه الا بالله العلي العظيم و سپس در آخر مي گوييد : يا عزيز يا غفار اغفرلي ذنوبي و ذنوب جميع المومنين و المومنات فانه لا يغفر الذنوب الا انت .آنگاه  آقا در جواب سائل فرمودند اين نماز را در هر يكشنبه هم مي توانيد انجام دهيد .وقت اين نماز از اذان صبح تا اذان مغرب است

عبدالله باش تا عندالله شوی
نفهمیدم یعنی ۴رکعت فقط حمد و سوره داره یا دوتا دورکعتی

4 رکعتی هست و در تمام رکعات یک حمد و سه  بار سوره و یک بار فلق و یک بار ناس و اینکه قنوت و تشهد نداره بقیه تو متن آمده چگونه بخونی

عبدالله باش تا عندالله شوی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.