2777
2789

بیا تو یکی از تایپکام‌ کامنت بزار انشالله فردا واست بگیرم 

اخه الان میخام بخابم بشدت بیحالم سرماخوردم 

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا تو یکی از تایپکام‌ کامنت بزار انشالله فردا واست بگیرم  اخه الان میخام بخابم بشدت بیحالم سر ...

واسه منم می گیری راستی چه فالی می گیری

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

ابجد 

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

کامنت بزار تو یکی از تایپکام‌ک فردا چک‌کنم‌و واست بگیرم 

اخه الان‌کتاب اینام پیشم نیس منم خوابم میاد

☺فال روزانه (ویس×نوشتاری)✅

مطالب جذاب و دانستنی✅

متن عاشقانه....✅

جهت  فال شخصی(احساسی×تاروت×شمع×آینه بینی×اینده×و..)با

ادمین⤵

@Faleayandehbini

🔸

مشاهده نمونه رضایت مشتری 👇

@ayandehbini2

☺💪

اینستاگرام ما👇

https://www.instagram.com/fal_ayandehbini/

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
کامنت بزار تو یکی از تایپکام‌ک فردا چک‌کنم‌و واست بگیرم  اخه الان‌کتاب اینام پیشم نیس منم خواب ...

دمت گرم من از این فال ها نگرفتم چطور باید نیت کنم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
دمت گرم من از این فال ها نگرفتم چطور باید نیت کنم

ی حمد بخون نیتت رو بگو انشالله فردا واست میگیرم 

بیا تو یکی از تایپکام‌ کامنت بزار انشالله فردا واست بگیرم  اخه الان میخام بخابم بشدت بیحالم سر ...

عزیزم واسه من حتما بگیر دعات میکنم هر کمکی بربیاد که جبران  کنم مرسی مهربون تو فرشته نجاتمی اخه فال راسته ،فردا میتونی؟فردا شب ؟ایشالله حالت خوب شه