2777
2789
عنوان

بیاین از روزمرم بتون بگم و بعدش ...

118 بازدید | 8 پست

میخام یه چیزی بگم من با دوستام قرار ملاقات گذاشتیم رفتیم کافی شاپ بعد هروز صبح میرم باشگاه عصرا رانندگی میکنم . کلاس تربیت معلم ثبت نام کردم امتحان دادم قبول شدم حالا کلاس تکنسین داروخونه میرم . تو کلاس از استاد سوال میپرسم چندبار داوطلب رفتم پا تخته با دوستم رفتیم بازار اینور اونور با شوهرم میرم شبا پارک . رفت و امد دوستانه زیاد داریم فامیلی هم همینطور اخر هفته ها میریم خونه پدرشوهر . هرکس از بیرون منو میبینه میگه خوشبحالت چقدر پرانرژی چقدر اجتماعی چقدر دوست داری اما من همه اینارا با سختی میرم چون اضطراب دارم و دارم باهاش میجنگم از هرچی میترسم خودما توش غرق میکنم . مبتلا به پانیکم و جاهایی مثل باشگاه رستوران پارک بم حمله دست میداد اما من انقدددددر رفتم رفتم که همه فکر میکنن من یه زن خیلی موفق ام هیچکس از پانیکم خبر نداره دارم بدجوری باش میجنگم چون میخام مادر بشم دعاکنید برام کم نیارم و شکستش بدم 

درس نی نی سایت سریال بچه داری شوهر داری اشپزی حمام و کتاب روز مره من☹️

💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈.                                    🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی..  عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!!  گل مریم... 💐🏵️  گل رز🌹🥀...                روی 📃بنویس✏️زندگی با همه‌ی تلخی هایش زیباست😍💞💫.  

همینکه همشو انجام میدی یعنی میتونز خوش به حالت موفق باشی

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.