2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجور خوب شدی

کتاب اضطراب روبرت هندلی رو از اینترنت دانلود کردم فارسی روون بود خوندم و اجرا کردم و ورزش کردم و خودمو انداختم تو ترسم مثلا میترسیدم برم تا سر خیابون تپش قلب میگرفتم ولی به زور میرفتم کم کم خوب شدم.

کتابش رو حتما بخون

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من یمدتی هم دارو خوردم ولی دارو ادمو خوب نمیکنه فقط کنترل میکنه باید افکارو سبک زندگیو تغییر داد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
منم از بیرون رفتن میترسم 😖میرم پیاده روی همش حس میکنم میخام غش کنم 

من هرکیو دیدم پانیک داشته گفتم اگر میخوای خوب شی برو کتاب اضطراب روبرت هندلی رو بخون ولی متاسفانه افراد کمی عمل میکنن و من خوب شدم اونارو میبینم بعد سال ها هنوز درگیر پانیکن

من‌خودم‌با همون کتاب و ورزش خوب شدم و اینک مدیتیشن میکردم 

من حتی از خوابیدنم میترسیدم میترسیدم بخوابم نمیتونستم بخوابم اصلا 

حتما میخونم مرسی عزیزم 

💓🤗

میخوام ببینم این علایم من پانیکه یا نه . حس اضطراب میگیرم تو موقعیت های خاص بعد حس میکنم میخام غش کن ...

پانیک

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست