2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانیک اصطلاحی است که به افرادی که حملات مکرر غیر منتظره از ترس را تجربه می کنند ، گفته می شود

تعریق ، لرزش ، تنگی نفس ، احساس خفگی ، درد قفسه سینه و ترس از مرگ.

حمله پانیک ترس یا ناراحتی ناگهانی شدید است که طی چند دقیقه به اوج می رسد و در این مدت انواع علائم روانی و جسمی بروز می کند. این علائم شامل ضربان قلب سریع ، عرق کردن ، لرزیدن ، تنگی نفس ، گرگرفتگی و احساس سرگیجه می باشد - همچنین ، لرز ، حالت تهوع ، درد شکم ، درد قفسه سینه ، سردرد و بی حسی یا سوزن سوزن شدن

میخوام ببینم این علایم من پانیکه یا نه . حس اضطراب میگیرم تو موقعیت های خاص بعد حس میکنم میخام غش کن ...

عزیزم پانیک حالت خفگی وتنگی نفس داره سرگیجه بطوری که حس کنی ممکنه زمین بخوری ولرز کردن شدید 

که البته اونموقع طرف فکرمیکنه داره سکته میکنه (چیزی که من دیدم)

شما حتما باید به روان پزشک ومغزواعصاب  مراجعه کنی ببینی مشکلت ریشه در چی داره؟  تا شرایطتون روبسنجن واگرپانیک دارین تحت درمان قراربگیرین ....

من پانیک داشتم خوب شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نامزد من دکتر نرفت دارو هم مصرف نکرد فقط دیگ فکرشو درگیر پانیک نمیکنه هر چقد بهش فک کنی بیشتر عذابت میده

پرتقال خونیِ شوهرمم🍊😎 مردِ عسلیِ منه 🍯❤•••پروفایلم عکس خودمه کپی نشه لطفا