2777
2789
عنوان

کسایی که کنکورین یا سالای قبل کنکور دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم استرس نداشته باش من آذر ماه شروع به درس خوندن کردم و رتبم تو کنکور 2189 شد تازه اون وسطا هم عید و دوران امتحانای مدرسه درس نخوندم. بیش تر به کیفیت بستگی داره. مشاور هم بسیار کمک کننده هستش. قشنگ راه درست درکس خوندن و این که چیا رو باید بیشتر بخونی و کدوم درسا تاثیر بیش تری داره رو میگه بهت. اینا تجربه های منه

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

البته من انسانی بودم تجربی به خاطر رقابت زیاد تو این رشته نیاز به تلاش بیش تر داره و وقت بیش تر برای مهارت تست زنی

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

عزیزم رشتت چیه من انسانی بودم

ببین اگه تابستون امسالت رو از دست ندی خیلی جلو میفتی حتما تابستون شروع کن سعی کن از اول با برنامه ریزی پیش بری تابستون فرصت آزمون و خطا کردن هست یاد بگیری برای خودت برنامه بنویسی ازمونارو تحلیل کنی و اینها

من مشاور نداشتم یکی به خاطر شرایط مالی ولی خب من قبل اینکه استارت مطالعه رو بزنم کلی درباره ی برنامه ریزی کردن تحقیق کردم از گوگل اینکه هر درس رو چطور بخونم چقدر تست بزنم چقدر ضریب داره و خودم برنامه ریزی میکردم برای خودم

به نظرم خودت برای خودت میتونی بهترین برنامه رو بریزی و بهترین مشاور خودتی ولی خب اگه شرایط نداری یا بلد نیستی برا خودت برنامه بنویسی میتونی مشاور بگیری

سعی کن چند منبعی نباشی و فقط یک منبع بگیری برای کتابات و دروسی مثل عربی رو برای خودت از الان یه جزوه قواعد داشته باش یعنی بنویس تا بتونی روزای اخر مرور سریع داشته باشی

من از درسای تجربی اطلاع ندارم که چطوریاس از کسایی که تو این رشته بودن بپرس حتما کمک خوبی میکنن بهت

حتما برای خودت تفریح داشته باش خودت رو کامل وقف درس نکن 

انشاءالله موفق باشی

خدایا شکرت ...  
دوستم استرس نداشته باش من آذر ماه شروع به درس خوندن کردم و رتبم تو کنکور 2189 شد تازه اون وسطا هم عی ...

چقدر خوب موفق باشی 😍❤

شما مشاورتون فقط حضوریه یا مجازیم هست؟ 

امیدوارم منم قبول بشم

میشه نکاتی که از نظرت مهمه رو بهم بگی؟🥺