2777
2789
عنوان

کسایی که کنکورین یا سالای قبل کنکور دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 64 پست
منم این فکرو میکنم🥺🤧 اخه خیلی سردرگمم و از برنامه ریزی و... سر در نمیارم برای همین فکر میکنم به ک ...

خودت میگی فکر میکنی شاید باورت نشه من تو عمرم برنامه ریزی به اون صورت ساعت مشخص دقیق نداشتم در کل تو ذهنم برنامه میچیدم و هدفم مشخص بود این بهتره

فقط انگیزه و دیوانه وار عاشق رسیدن به هدفت باش و بجنگ 

یعنی من یازدهم بودم همش هی میگفتم وقتم کمه الانم این همه وقتو الکی از دست دادم و امسال هم کنکور دارم💔🤦🏻‍♀️اگه برمیگشتم پارسال این موقع هی امروز و فردا نمیکردم و میخوندم ،استراحت سر جاش ،درس هم سر جاش،اصلااا نا امید نباش این ۳ ماهو یه چند تا کتاب رو جمع کن،تست ها کتاب کارت رو تقسیم کن کار کن ،بعد لازم نیست یه دفعه بیای مثلا ۱۰۰ تا تست زیست یه جا بزنی😬اینجوری خسته میشی ،تست ها رو تقسیم کن بین روز ها و هر روز هر چند تا که میتونی بزن،واسه کتاب کار هم فارسی نشر الگو موضوعی،عربی جامع خیلی سبز،اون جدا واسه هر مایه هم اگه پیدا کردی خیلی خوبه،دینی سفیر خرد و خیلی سبز،زبان هم جامع خیلی سبز و جامع شهاب اناری،واسه زیست هم خیلی سبز عااالیع واسه هر پایه جدا بگیر،شبمی هم خیلی و سبز و مبتکران،هر کدومشو خواستی بگیر،فیزیک هم پایه میکرو و دوازدهم خیلی سبز،ریاضی هم جامع مهر و ماه....من خودم پشت کنکور میمونم میخوام از بعد کنکور بخونم واسه سال بعد.فیلم های آموزشی هم اینا خوبن،فارسی شاهین زاد،عربی فلاح،زبان زینعلی،زیست عمارلو،شیمی راه ابریشم پویان نظر عااالییهه،ریاضی آریان حیدری ،واسه فیزیک هم میگن مهدی باباخانی خوبه،فیلما بعضیاشون تو کانالا گذاشتن ولی خب میگن موسسه ها راضی نیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم مشاوره هم هستم خواستی کمکت میکنم

ولی مشاوره ها زو میتونی از شهرت پیدا کنی دیگه ی عالمه موسسه هست 

مثلا من تو دو تا موسسه کنکورولوژی و هیدروکنکور کار میکنم 

آزمون گاج و قلمچی رو پیشنهاد میکنم .

دیدن فیلم و خیلی پیشنهاد میکنم

از کلاس هایی که میخوای بری خیلی خیلی مطمئن باش که معلمش چرت نباشه

خلاصه نویسی مرور تست زیاد زدن خیلی مهمه 

خودت میگی فکر میکنی شاید باورت نشه من تو عمرم برنامه ریزی به اون صورت ساعت مشخص دقیق نداشتم در کل تو ...

باشه 

مرسی بابت کمکت، دعا کن انقدر پشتکارم زیاد شه و کلی بخونم تا سال بعد تاپیک قبولیمو بزنم 🤧❤

من خودم مشاوره هم هستم خواستی کمکت میکنم ولی مشاوره ها زو میتونی از شهرت پیدا کنی دیگه ی عالمه موسس ...

عزيزم ببخشيد ميشه بپرسم درامدتون ب چه صورت هست الان ك مشاورين؟ اگه دوس داشتين

منم یازدهمم تموم و دقیقا یکساله ک درس نخوندم.خودم میدونم مشکلم چیه انلاین نمیتونم درس بخونم همیشه شب امتخانی بودم حتی اگه کلی فرجه داشتم همه رو شب امتحان میخوندم و نمرمم میاوردم برا همین سختمه مطالعه روزانه داشته باشم نمیدونم چیکار کنم

عزيزم ببخشيد ميشه بپرسم درامدتون ب چه صورت هست الان ك مشاورين؟ اگه دوس داشتين

من چون سر خودم خیلی شلوغه زیاد قبول نمیکنم

فقط ۴ نفر قبول کردم

ماهی ۱.۵ تا ۲ میلیون

در کل زیاد جالب نیست. خیلی زحمت میخواد و درآمد کمه 

ولی من چون خودم عذاب کشیدم اون موقع خیلی دلم میخواد به کنکوری ها کمک کنم

ب ضریب درسا توجه کن حتمن.و اینکه بودجه بندی سوالات رو تو کنکور سالای قبل بررسی کن مطالبی ک پرتکرار بودن رو بیشتر بخون.بعضی درسا رو راحت میشه پیشرفت کنی و درصد بالایی بیاری.بستگی ب خودت داره ک علاقه ب چ درسایی داریی داری. از تایم کم شروع کن و هر هفته تایم مطالعه ت رو بالا ببر 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😉
من چون سر خودم خیلی شلوغه زیاد قبول نمیکنم فقط ۴ نفر قبول کردم ماهی ۱.۵ تا ۲ میلیون در کل زیاد جا ...

اره واقعا در ازاي زمان و زحمتش كمه ب نظر منم

من يه سوالي دارم مشورته بيشتر اينجا بپرسم يا توي خصوصي؟ هروقت ك امكانش بود

آره عزیزم بنظرم مشاور بگیر منم اولش مثل تو بودم خیلی سر در گم بودم اما الان مشاور گرفتم ی ماهه خیلی منظم دارم درسمو میخونم خیلی نکات و چیز جدید هم بهم یاد داد ک اشتاباهاتم انجام ندم من مشاورم ماهی۱۰۰ میگیره اگر از لاحاظ مالی زیاد نمیرسی بدی دوست داشتی درخواست بده تا بهت بدم شمارشو 

...
یعنی من یازدهم بودم همش هی میگفتم وقتم کمه الانم این همه وقتو الکی از دست دادم و امسال هم کنکور دارم ...

مرسی عزیزم خیلی مفید بود برام 😍😊

کتابایی که گفتی اکثرشو دارم و اسم معلمام خیییلی بدردم میخورن ❤❤

فقط  تو مشاور داشتی یا خودت برنامه ریزی میکنی؟

اگه خودت میکنی چجوری؟

عام میگم نظرت چیه بیای دوتایی باهم برای سال بعد بخونیم؟ البته فقط یه نظره یهو به ذهنم رسید

من خودم مشاوره هم هستم خواستی کمکت میکنم ولی مشاوره ها زو میتونی از شهرت پیدا کنی دیگه ی عالمه موسس ...

ممنون میشم اگه کمکم کنی 😍🥺

نه تو شهرم مشاور خوبی نیست متاسفانه، میتونی بهم یاد بدی برنامه ریزی کنم و کارایی که لازمه بگی تا انجام بدم؟

سلام دوست عزیز

بنده مشاور کنکور و دانشجوی پزشکی هستم

به تاپیکام سر بزنین

بهترین خدمات رو با کمترین هزینه در اختیارتون قرار میدم 

پیشنهاد میکنم یک ماه آزمایشی باهام کار کنین اگه راضی نبودین هزینه رو برمیگردونم