2777
2789
عنوان

لطفاً راهنماییم کنید😕🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تسلیت میگم😢🙏

خب پس درسته شرایط سختی داشتی ولی بازم نمره هات خوبن ولی من خودم بخوام کسیو نصیحت کنم میگم نرو تجربی😐

من بعد دوسال کنکور تجربی دادن با پررویی تغییر رشته دادم الان میخوام کنکور ریاضی بدم.فقط بیشتر فکر کن

اگرم میدونی توانشو داری خیلی خیلی بخونی میتونی تجربی موفق شی. پزشکی میخوای حالا؟ 

💜ARMY💜
ایشالا قبول میشییی اگ نشدی هم ناراحتی نداره هاا هیچ خبری توش نیس اما ایشالا قبول میشی    

هدفم پزشکی نیست فقط دلم میخواد برم رشته ای که لیاقتشو دارم

تسلیت میگم😢🙏 خب پس درسته شرایط سختی داشتی ولی بازم نمره هات خوبن ولی من خودم بخوام کسیو نصیحت کنم ...

پسر خالم فیزیوتراپه دختر خالم پزشک عمومی خالم دبیر زمین شناسی اون یکی پسر خالم دبیر زیست عموم پزشک عمومی برادرم وکیله بقیه بچه ها فامیل هم از من کوچیک ترن😂

پسر خالم فیزیوتراپه دختر خالم پزشک عمومی خالم دبیر زمین شناسی اون یکی پسر خالم دبیر زیست عموم پزشک ع ...

ببین اگ نصیحت منو میخای
برو تجربی رشته خوبیه سخن هستا ولی قشنگیای خودشم داره

منتها از سال دهمم با روزی 12ساعت خوندن و اینا اصلا شروع نکن
یک ازمون ثبت نام کن طبق همون پیش برو مشاور اینا هم نمیخاد

سعی کن تفریح کنی زیاااد
و در اخر اینکه سال دوازدهم از تابستونش شروع کن مشاور بگیر و...

ایشالا به همه ارزوهات میریسی
خدا پدر بزرگوارتم رحمت کنه

چه باک از باد ریشه در خاک دارم ")