2777
2789
عنوان

لطفاً راهنماییم کنید😕🌈

203 بازدید | 27 پست

سلام من دانش آموز کلاس نهم هستم و میخوام برم رشته تجربی میترسم اولویت ب رو نیارم نمرات علومم هفتم 18هشتم20نهم 15.5چونکه امسال پدرم فوت کرد نتونستم دقیق بخونم بخاطر همین خیلی استرس دارم یه وقت در نیام

ریاضی هفتم 16هشتم20نهم18

معدل هفتمم 19.45هشتم20نهم19.76

بنظرتون میتونم برم تجربی اولویت ب میشم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران🤔شاید جدیدا خیلی سخت میگیرن این قضیه که میگم برای چند سال پیشه هاا

اتفاقاً امسال بخاطر کرونا زیاد سخت نمیگیرن ولی من همچنان استرس دارم😐

استرس نداشته باش میتونی بری. نمره هات خوبه ولی تجربی میری باید بدونی قبولی دانشگاهش خیلی سخته باید ...

من از اول خوندم 

معدل دبیرستانم هر 3سال 20شد
الانم مثل خر درون گل گیرکردم  

چه باک از باد ریشه در خاک دارم ")
استرس نداشته باش میتونی بری. نمره هات خوبه ولی تجربی میری باید بدونی قبولی دانشگاهش خیلی سخته باید ...

من اون موقع که کلاس هفتم بودم دبیر ادبیاتم چونکه ادبیاتم زیاد خوب نبود همش ههٔ بهم میگفت تو آینده ای نداری کلاً نا امید شدم تا اینکه تابستون رفتیم مشهد بعد از امام رضا خواستم که کمکم کنه هشتم معدلم بالا بشه رتبه 1مدرسمون بشم واقعاً هم همنیجور شد تا اینکه امسال نوبت اول هم معدلم 20شد ولی یهو کله خانوادم کرونا گرفتن بابامم کرونا گرفت بردنش بیمارستان هرکاری هم کردیم خونشم تصفیه کردیم فایده نداشت بعدش بهمون گفتم که مرد داشتم دیوونه میشدم بعد دیدم مدیر مدرسمون تو کانال مدرسه پیام داد گفت که امتحانات پایه نهم حضوریه واقعاً نمی‌دونستم چیکار کنم اصلاً تمرکز رویه درسام نداشتم سرجلسه امتحان جوابو میدونستم ولی یهو گریم می‌گرفت میرفتم تویه فکر بخاطر همین نمراتم کم شد

بستگی به شهر و مدرسه داره معدلتم اوکیه بالای 50درصد احتمال داره قبول بشی

من اهله خوزستان اهواز زیاد بچه ها تجربی نمیرن اکثریت میخوان برن انسانی