2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
مامانی نه تازه شاید دو ماه دیگه بفرستن من به اینکه برنده نشدم شک دارم. چون مطمئنم تعداد لایکام زیاد بوده. و شفاف سازی و نمایش دادن تعداد لایکا رو از خانوم تتهرانی درخواست میکنم. و با اون ناحقی ای که در حق من شد دلم یه پاسخ خوب میخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک همه دوستان برنده ولی خاله جونا واقعا علی من مستحق یه دونه لایکم نبودصرفا محض دلخوشی
http://static.ninisite.com/files/users/107625/635514889607339900.JPG علی عسلی مامانی همایش شیرخواران حسینی اگه چشای نازتونو گرفت خاله جونا لایکش کنین مرسی
2805
سارا جون من عکسمو وقتی فرستادم یک هفته کسی نبوده تا رسیدگی کنه و عکسمو تایید کنه و دو سه روز سایت مشکل داشت و فعالیت من که باعث میشد امضامو بخونن و رای بدن بی نتیجه موند. حتی خودمم که به خیلی از عکسا لایک دادم و بعد فهمیدم مشکل سایته و امکان رای گیری نبوده اینجوری خیلی ناراحت شدم که رای هایی که به دوستانم دادم ثبت نشده. سخت گیری میکنم چون وقت با ارزشمو میذارم و تو این سایت میام اما میبینم که از طرف مسئولین سایت ارزشی به کاربر داده نمیشه. خدا میدونه که بخاطر جایزه نیست. چون لوسین رو قبلا برنده شدم و برام مهم نبود. فقط برام این مهمه که اون همه پست میذاریم و نظر میدیم حتی یکبار هم خونده نمیشه و رسیدگی نمیشه. یعنی وقت برای مسئولین سایت با ازش تر از وقت کابر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانم تهرانی نگفتن چ طور باید جایزه رو انتخاب کنیم.کسی میدونه جایزه سی بازار چ جوریه
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89
مامی علی جان من تقریبا به نصف بیشتر عکسا رای دادم اما یه سری شون روزی بوده که سایت مشکل داشته و رای هام ثبت نشده و لایک ثبت میشده که باز دوباره روز بعدی که مشکل داشت لایکا صفر و یک میشدن. وگرنه هم پسر جیگر شما و هم همه ی بچه های دیگه هزار هزار تا لایک دارن
سلام تبریک به همه برنده ها فاطمه جایزه بانی اسپرت رو برات فرستادن؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
بله مری جون فرستادن شماره نی نی سایت رو دارم واست پیغام خصوصی می کنم بگو با خانم اسلامی کار دارم بگو یکی از برندگان مسابقه تابستانه کودکانه هستم که هنوز جایزه م بدستم نرسیده حتما پیگیری می کنن
ممنون میشم برام بفرستی ممنون مامی نفس
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مری جون عکس من حتی بعد از شما ها که دیر رسیده بودی تایید شد و با وجود اون همه فعالیت تعجب میکنم که رای هام حتی 57 تا بیشتر نبوده. من کاملا شک دارم به این اعلام نتیاج. بقیه رو نمیدونم اما من میخوام تعداد رای هامو بدونم و اعتراض دارم یه این سیستمی که رای ها قابل مشاهد نیست. من نمیتونم اعتماد کنم اینطوری
آره پیام خصوصیتو الان دیدم نفس جان منم خیلی دیدم که سیستم رای دهی و لایک خراب میشد هی
2810