2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
خانم تهرانی لطفا ایمیلتون و چک کنید ممنون
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خانوم تهرانی و آقای زاهد این پست دو روز پیش من هست که منتظر جوابش از طرف شما هستم خانوم تهرانی و آقای زاهد و هرکسی که مسئول مسابقه س: این ایرادی که تو سایت به وجود میاد که لایک های غیرواقعی قابل مشاهده میشن و رای گیر امکانش از بین میره خیلی باعث بی عدالتی میشه. سه روز اینجوری شده که امروزم بود. خدا میدونه که من یه روز عکس شاید 30 تا بچه رو لایک کردم اما بعد دیدم رای ندادم و لایک کردم. دیگه هم حوصله ی باز کردن و اونهمه عکسو نداشتم. الان درحق اونها اجحاف شده. چه بسا چند نفری هم میخواستن به عکس من رای بدن و این مشکل باعث شده که نتونن. خلاصه که امیدوارم ناظر و مسئول مسابقه فعالیت بیشتری در آینده داشته باشن همین پیگیر نبودنه ناظر باعث شد یک هفته عکس من دیر تو لیست عکسهای مسابقه قرار بگیره که اینو ناحقی درباره خودم میدونم. این حرفا رو خواستم قبل از اعلام نتایج بزنم که نگن مثلا چون برنده نشده داره اینا رو میگه. اگر برنده هم بشم به لطف دوستانیه که با اینهمه اشکالات در مسابقه باز هم با صبر و شکیبایی بعد از حل شدنه مشکل میان و رای میدن. من الان خواستم دوباره یسری از عکسها رو رای بدم اما از صبح تا حالا امکانش نیست.
2810