2777
2789
عنوان

رمان خونا یه رمانی بود....

531 بازدید | 10 پست

که دو تا خواهر دوقلو بودن یکیشون خارج ازدواج کرده بود بعد نمی دونم چیشد خواهر مرد یه دختر نوزاد داشت بعد این خوار اومد جاش رفتن پیش خانواده ی پسره اخرش پسره مرد برادر پسره عاشقش شد با هم ازدواج کردن

کسی اسم این رمان می دونه بهم بگه مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

. وای تا 6 ماه پیش هفته ای یهرمان میخوندم الان یک صفحه هم نمیتونن بخونم حوصلشو ندارم. من چمه؟ ☹️☹️☹️☹️

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

یه همچین رمانی خوندم ولی فقط خواهر دوقلویش تو ایران مرد بچه هم نداشت شوهر همون مرده عاشق خارجیه شد اسمش فکر کنم ستاره‌ای چیزی بود اسم دختره ستاره بود😐😂

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨