2777
2789
عنوان

۱۰۰ بار تایپک زدم بابا جواب بدین دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 33 پست
نمیدونم والا  چند خریدی ؟؟؟

۱/۳۰۰/۰۰۰

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇

نمیدونم. حتما خوبه که اینقده گرونه   برم سرچ کنم ببینم برا چیع

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارک دماسنج دیگه😶

خوب اخه خریدی دیگه عزیزم چه فرق داره حتما خوبه دیگه این قیمته کلا وسیله ای نیست که مورد استفاده همه باشه شاید برا همینه که کسی جواب نمیده

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن
تب سنج میخرید دماسنج مگه میخواد دمای خونه رو اندازه بگیره! من توی مدرسه و دانشگاه فقط دیدم 

وا اره دیگه توی سیسمونی هست

اگه داری این متن رو میخوانی لطفاا یه صلوات برام بفرست 💕      بهترین مادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین برادر دنیا دوستت دارم❤ بهترین پدر دنیا دوستت دارم❤ بهترن خواهر دنیا دوستت دارم❤ بهترین همسر دنیا دوستت دارم❤بهترین فرزند دوستت دارم❤ خدای مهربانم دوستت دارم ꪖ�🆂︎🆂🆇︎🅴🅰︎ꪖꪖ �𝘳&𝘴&&&&&𝘳&𝘬🆇
تب سنج میخرید دماسنج مگه میخواد دمای خونه رو اندازه بگیره! من توی مدرسه و دانشگاه فقط دیدم 

منظورش همون تب سنجه برا بچه ها میگیرن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
[QUOTE=195893846]نمیدونم والا  چند خریدی  ۱/۳۰۰/۰۰۰

خب تب سنج واجبه برای خونه ای که بچه کوچیک توش هست

اما

مبلغش بالاست

من برای پسرم گرفتم دیجیتالی ۳۰ هزارتومن الان سه ساله استفاده میکنم 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بگیر خیلی خوبه 

فعلا که خواهرم ۸ ساله دارتش 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
فکر منظورش تب سنجه البته دما سنج هم برا گرمی سردی اتاق نوزاد استفاده میشه  

دما سنج 

دمای بدن نوزاد اندازه میگیره دیگه

خب تب سنج واجبه برای خونه ای که بچه کوچیک توش هست اما مبلغش بالاست من برای پسرم گرفتم دیجیتالی ۳۰ ...

واقعااا 

خوبه؟

واقعااا  خوبه؟

اره دیگه زمانی که واکسن بچه رو میزنی تبش رو کنترل کن همیشه

بعدشم تب سنج لازمه

قیمت مناسبتر میخریدی هم قابل استفاده بود

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دما سنج  دمای بدن نوزاد اندازه میگیره دیگه

تب سنج البته دماسنج پزشکی هم میگن اما تب سنج رایج تره

دما سنج باهاش دمای هوا اتاق یا بیرون رو اندازه میگیرن گلم

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن