2777
2789
عنوان

*راهنمای ارسال عکس در بخش عکس نی نی سایت*

| مشاهده متن کامل بحث + 10158 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنماییتون
سه چیز وجود دارد که یک کودک میتواند به فردی بزرگسال بیاموزد: شاد بودن،بدون احتیاج به دلیل همیشه مشغول انجام کاری بودن و اینکه بدانی چطور چیزی را که میخواهی،با تمام وجودت درخواست کنی.
سلام
من چند روزه تلاش می کنم آواتار آپلود کنم ولی با این پیغام مواجه میشم:

Request object error ASP 0208 : 80004005

Cannot use generic Request collection

/includes/include_advertisebox_sub.asp, line 151

Cannot use the generic Request collection after calling BinaryRead.

ممکنه کمک کنید؟
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.
سلام نینی یار عزیز
برای رای دادی به عکس وقتی توی سایت هستیم دوباره ازمون می خواد که وارد شیم و نام کاربری و رمز عبورمون رو باید بدیم تازه برای هر عکسی که می خوایم انتخاب کنیم باید وارد شیم
جالب اینجاست که وقتی میزنیم که به خاطر بسپار دفعه بعد مارو به خاطر نمیسپره :) فکر کنم نینی سایت آلزایمر گرفته

من یه عکسی از پسرم گذاشتم هر دفعه باید برای دوستام توضیح بدم که چطوری برن رای بدن
همین باعث میشه خیلی ها بی خیال رای دادن شن نمونش خود من کی حوصلش میگیره برای هر عکسی وارد سایت شه

آخر آبان جایزه میدید
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
یه سوال دیگه هم داشتم
یه عکس باید تو گروه سنی خودش بیشترین رای رو بیاره تا برنده شه یا نه باید تو کل عکس ها بیشترین رای رو بیاره؟؟؟
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
خانم های عزیز کارآفرین، برای شرکت در دوره مدیدت مالی و استفاده از تخفیف %20 مخصوص اعضای نینی سایت فقط تا 15 آبان وقت دارید.

فرصت رو از دست ندید و همین امروز ثبت نام کنید.

دوره ای لازم و کاربردی مخصوص کارآفرینان نوپا و کسب و کارهای کوچک.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=613368&PageNumber=1
http://khorshidschool.org/
مدرسه کارآفرینی خورشید
2810