2777
2789
عنوان

روزهای سخت بی تو بودن...همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 115 پست
خدایا حالا که عشقمو ازم گرفتی کمکم کن... دلتنگی همسرم از یه طرف مشکلات از یه طرف... برام دعا کنید... ممنونم که اومدید تو تایپیکم.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا... برات دعا می کنم خانمی، خیلی عصبانی شدم از این... که دارم توش زندگی میکنیم! از این قانون و فرهنگ و...
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
عزیزم اشکم دراومد منم دوتا دختر دارم خدا دوتا دخترات رو برات نگه داره سعی کن همون مهریه و اجرت المثل و ... بگیری
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
جیران جون تایپیکتو خوندم از اول عزیزم خدای بزرگ همسره مهربونتو بیامرزه روحش شاد خدا خودتو دخترای خوشگلتو حفظ کنه و عمر طولانی داشته باشینو سلامت و شاد باشین
من ب دستان خدا خیره شدم'معجزه کرد😍❤
♥️♥️♥️ مـــــــــــادرانــــــــــــــه ♥️♥️♥️ سلام به همه مامانای خوب همه مامان های خوب امروز و فردا که تربیت فرزند براشون مهمه http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1311970
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
جیران خیلی ناراحت شدم، بچه صغیر بزرگ کردن خیلی سخته، خدا بهت صبر و توان بده جیران من 9 سالم بود پدرم فوت کرد خونه به اسم بابام بود اختیار فروشش یا هر کاری باهاش رفت زیر نظر قانون،هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد باید از مامانم بپرسم، یعنی حتی پدر بزرگم نمیتونست خونه رو بفروشه، بعد من 12 سالم بود مامانم میخواست جای خونه رو عوض کنه بازم ناظر فرستادن برامون که تمام حق و حقوق رعایت بشه، تو خونه جدید هم همین طور، بعد مامانم برای گرفتن برگ رشد اقدام کرد یک روز رفتیم و یک اقایی کلی سوال از من پرسید و برگه ای داد که گواهی این بود من به درجه ای از رشد و عقل رسیدم که خودم انتخاب کنم، من مادرم رو به عنوان قیم انتخاب کردم، حتی گفتم میخوام خونه به اسم مادرم بشه، این طوری خونه که تا الان یک طورایی بلوکه بود به اسم مامانم شد،من نمیدونم دختراتون چند سالشونه ولی بپرسید و برای گرفتن گواهی رشد اقدام کنید بچه های الان که فکر کنم ماشالله تو 9 سالگی بتونند اقدام کنند
من نمی دونم این قوانین الان چه جوریه یا قبلا دقیقا چه جوری بوده فقط اینو میدونم انقدر باگ داره که اگه صغیر، گیر قیم ناتو بیفته خیییییییییییییییلی راحت و از هزار راه موجود میتونه اموالش رو بالا بکشه دلنیا جان نمی دونم آیا پدربزرگ شما سعی کرده خونه رو بفروشه؟ آیا سعی کرده دخل و تصرفی توی اموالتون داشته باشه یا اینکه کاری به کارتون نداشته من 4 سالم بود پدرم فوت کرد و بچه ها همه صغیر بودند، رفتنیم تحت قیومیت عمو عمو همون موقع ماشینمون رو فروخت، خونه رو از روی ترحم بهمون بخشید اونم بعد از کی دعوا و واسطه فامیل و .... اما تمام زمینها و املاک دیگه ای که به نام پدرم بود رو با دغل بازی فروخت و غیر از آب باریکه مستمری، چیزی برای ما نموند مادرم هم نه مهریه ی درست و حسابی داشت نه توانایی اینکه بره کارها رو پیگیر بشه... درگیر بزرگ کردن بچه های یتیمش و تامین خرج زندگی بود وقتی ما بزرگ شدیم تا میتونستیم مدارک جمع کردیم و رفتیم از عموم شکایت کردیم بابت فروختن املاک، حتی جعل سندش رو ثابت کردیم ولی در نهایت دادگاه به نفع ایشون رای داد و دلیلی که توی حکم نوشته اینه: درسته قیم خلاف قانون عمل کرده و لی نیتش خیر بوده!!! من نمی دونم تا وقتی مادر هست، عمو و پدربزرگ چه کاره هستند که آینده ی بچه ها بسته به اینکه اونا آدم حسابی هستند یا نه، یا اینکه خیرخواه اون بچه ها هستند یا نه، رقم بخوره
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
مشکلات این قوانین دقیقا وقتی مشخص میشه که طرف آدم، بد ذات و مغرض باشه وگرنه توی حالتهای عادی شاید اصلا احساس نشه
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
جیران عزیزم دوست خوب و مهربونم سلام من و هم در غم و تنهاییت شریک بدون این روزها فقط برای تو نبوده و نیست خیلی ها هستن که مثل تو مشکل دارن بهت امید روزای قشنگتر و بهتر و میدم از خدا برات طلب صبر میکنم و میبوسمت گلم ما از احوالت بی خبر نذار
سلام دوستان خوبم. جلسه دادگاه برگزار شد. پدر همسرم گفتن که سابقه ی اعتیاد داشته و سابقه ی حبس اما دروغ هم زیاد گفته,که در نتیجه قاضی بهش محل نداده و ازش خواسته ساکت باشه,تا وکیل من صحبت کنه. قاضی هم گفته که دادگاه ختم و نیازی به جلسه بعدی نیست,ظرف چند مدت حکم صادر میشه. گویا بهش گفتن شما ساکت باشید,تا وکیل خم صحبت کنن. اما در نهایت هیچ جیز دیگه ای نگفتند و اعلام شده منتظر صدور حکم باشید. همین.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...