2777
2789
عنوان

روزهای سخت بی تو بودن...همسرم

282 بازدید | 115 پست
سلام دوستان.وقتتون به خیر.شاید بعضی ها تون بدونید که سه ماه پیش همسرم رو در سانحه ی تصادف از دست دادم. هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری امتحان بشم.بعد از رفتنش درد هایی رو تحمل کردم که گاهی با خودم گفتم خدایا چرا ما چهار نفر رو با هم از دنیا نبردی؟ هر جایی که خواستم برم گفتن قیم باید باشه.حتی حقوق همسرم هنوز به جریان نیفتاده.وقتی اومدم از راننده شکایت کنم,گفتن قیم باید از طرف فرزندات شکایت کنه.گفتم پس من چه کاره ام گفتن شما فقط حضانت و نگهداریشون رو داری. قیمشون هم یه آدم بی وجدان که حتی برای پول رهن خونمون هم نقشه کشیده. چه شبایی که تا صبح بیدار بودم. نمیدونم من مادر جه جایگاهی دارم؟ هر روز حالم بد و بدتر میشه. برام دعا کنید...
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته ام دیگه... تمام تلاشم برا دخترامه...اما چه فایده ای داره وقتی حتی از همسرم کمتر از پدر و مادرش ارث میبرم. پدر و مادری که نبودن هیچ وقت...اما الان یهو پیداشون شده,شدن همه کاره... از این کشور و قانون هاش متنفرم. از مردایی که همه چیزو به نفع خودشون تموم کردن متنفرم...
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...