2777
2789
مسافر راستی معده بچه ات بهتر شده چند وقته هی میخوام بپرسم یادم میره اینجا برات پرس و جو کردم گفتن صبح به صبح یه قاشق کوچولو عسل بهش بده خیلی خوبه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
مسافر جون من مسافتم ١٠٠٠کیلومتره قبلا با اتوبوس میرفتم باید دو تا مسیر عوض میکردم بعدش با هواپیما میرفتم باز باید ٢بار با هواپیما پرواز داشته باشم بعد یه مسافتی رو با اتوبوس میرفتم یعنی سه تا مسیر ولی با این حال میرفتم اماالان که به سلامتی اگه خدا بخواد نینیم بیاد بغلم نمیدونم چجوری میتونم برم شوهرمم کار داره نمیتونیم تند تند با ماشین خودمون بریییم
خدایا دوست دارم کمکم کن به حق امام رضا
مسی جووووووووووون عزیزم ممنون گلم . اره فهمیدم خودمم زیادی غذا میدادم. الان میذارم جلوش هرچی خودش خورد. خیلی خیلی بهتره. هیچ وقت یادم نمیره چقدر کمکم کردی
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
غربت خیلی سخته خیلییییییییییییییی.من اصلا اینجوری فک نمیکردم ولی الان...بیرونم ک زیاد نمیرم بدتر شده
خدای مهربونم جواب اونایی رو ک من نمی تونم بدم رو خودت ب بزرگی خودت بده
2810