2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
7ماهه اومدم ی شهر غریب.از تبریز اومدم کرج.700کیلومتر مسافت.بعضی وقتا انقد دلتنگ خانوادم میشم ک نگو و نپرس.خیلی وقتا خانوادمو تو خواب میبینم اما مجبورم تحمل کنم .بعدظهر خوابیدم و تو خواب مامانمو دیدم ک بهم ویفر میده از خواب پاشدم دیدم خوابه مثل دیونه ها شده بودم با خودم میگفتم اینجا دیگه کجاس.خونه خودم یادم رفته بود.
خدای مهربونم جواب اونایی رو ک من نمی تونم بدم رو خودت ب بزرگی خودت بده
منم تو غربتم اما میگم خونواده ام صحیح و سالم باشن یه زندگی خوب و راحت داشته باشم برام کافیه غربت مهم نیست مهم اینه که مامانم و بابام و خواهرام و خواهرزاده هام و شوهرم نفس میکشن و حالشون خوبه زندگی یعنی سلامتی و خوشی بقیه اش باد هواس خدا سایه پدر و مادر م و شرهرم رو از سرم کم نکنه همیشه صحیح و سالم باشن همشوووون خواهرام خوشبخت باشن نی نی جونمم صحیح و سالم بیاد بغلم خدا جونم شکرت
خدایا دوست دارم کمکم کن به حق امام رضا
2810