2777
2789
عنوان

علیرضا به بهشت برگشت. می شه برای ارامش دل مادرش یه سوره والعصر بخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19529 بازدید | 270 پست
بسم الله الرحمن الرحیم
والعصر
ان الانسان لفی خسر
ان الذین امنو و عملو الصالحات و تواصو بالصبر و تواصو بالحق
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام
خیلی ناراحت شدم
خدا به پدر و مادرش صبر بده
اما دوستان خوبم سوره والعصر رو... اشتباه....نوشتید،درستش اینه:

بسم الله الرحمن الرحیم
والعصر
ان الانسان لفی خسر
الا الذین امنو و عملو الصالحات و تواصو بالحق و تواصو بالصبر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه عزیزم میدونم اونقدر قوی هستی که احتیاجی نیست من بهت بگم چوت اگه قوی نبودی خدا ازمایشت نمیکرد باور کن زن قوی و پر قدرتی هستی همینجوری هم بمون حس میکنم خیلی به خدا نزدیکی خیلی عزیزم خدا صدای تو را شنید عزیزم و شاید به وقل دوستان اینجوری صلاح دونسته به قول معروف هر چه از دوست رسد نیکوست ما زا حکمت خدا چیزی نمیدونیم این روزها برای اینکه ارامش پیدا کنی زیاد برو سر خاک علیرضا و خودت را خالی کن نذار هیچ بغضی تو دلت بمونه و سنگینی کنه باور کن اگه پیشت بودم دوست داشتم سرت را بذاری رو شانه هایم و خودت را خالی کنی .......

میبنی فاطمه علیرضا اینقدر مهربون بود که با اینکه دیر شناختمت و دیر امدم تو تاپیکت و زیاد هم نتونستیم با هم همصحبتی دشاته باشیم ولی نفس و دعای علیرضای تو برای پسر من شفا بود پس مطمئنم که عیرضا یک فرشته بود فرشته ای که به خدا خیلی نزدیک بود خیلی و خدا دوست داشت این فرشته را ببره تو یک خانه خوب تو بهشت .................

عزیزمی خانمی هر وقت تونستی بیا سایت و خودت را خالی کن گلم

مراقب سلامتی است باش
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
وای خدای من
همین الان بعد چند روز اومدم

.....
بمیرم برای چشمای قشنگت علیرضا

مامان گلی
خدا صبرت بده..............علیرضا راحت شد

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
امام رضا شفاتو داد پسرکم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا به دل مامان و بابات رحم کنه
خدا صبرشون بده

فاطمه جون خسته نباشی دوستممممممم

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
نمیدونم چی بگم بچه ها

علیرضا یه فرشته بود من عاشق نگاه معصومش هستم هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم

خدایا مادر و پدر این فرشته کوچولو رو نجات بده ، زندگی خوش و خوشبختی و سلامتی با عمر طولانی و فرزندان صالح و سالم براشون بده

آمین
نه....آخه چرا....ما که کلی دعا کردیم1.gif[/smiley]
ابولفضل حالش خوب نیست.خیلیاتون هستید که گرونترین چیزارو میخرید(تو تاپیک ها میپرسید میبینم)10000 هم نمیتونید کمک کنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647&PageNumber=58
نه....آخه چرا....ما که کلی دعا کردیم1.gif[/smiley]
ابولفضل حالش خوب نیست.خیلیاتون هستید که گرونترین چیزارو میخرید(تو تاپیک ها میپرسید میبینم)10000 هم نمیتونید کمک کنید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647&PageNumber=58
کمککککک!!!! یعنی هیچ کسی نیست که کوچولوی باهوشش توی سن کم با موبایل و لبتاب ور بره و واردم باشه؟؟؟؟؟

یکی از دوستان من که ادمین صفحه "اینها بچه نیستن اژدهان" در فیس بوکه ازم خواست تا یه سری از دوستای نی نی سایتیمو دعوت کنم تا امشب ساعت 21-22 مهمون پیجشون باشیم و در مورد کوچولوهامون و شیرین کاریهای تکنولوژیکشون حرف بزنیم و عکس بزاریم
گفته 4-5 نفزم باشید کافیه. اما هنوز هیچ کسی اعلام آمادگی نکرده
کمککککککککککک من کلی نی نی سایت نی نی سایت کردممممممم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=627129
دسـت نیافتـن بـه آنچـه میجویـی
گـاه اقبـالی بـزرگ اسـت . . .
علیرضا گل بود و گل رفت. به خدا راحت شد. الان خوشحال و بی درده.یه فرشته بود
ولی وقتی یاد حال پدر و مادرش میافتم نمیتونم تصور کنم در چه حالی هستند.
خدا صبر بده
فگوش کوچولوی مامان عاشقتم
فاطمه عزیز خوبی بیا سایت عزیزم تا بتونی اروم بشی میدونم سخته ولی بیا شده نیم ساعت یک ربع
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
(( انا لله و انا الیه راجعون ))

خبردار شدیم که علیرضای عزیز به رحمت خدا رفت

آرزو میکنیم که وسعت صبر این دوست عزیز ( فاطمه جون)به اندازه ی دریای غمش باشد.

با هم دعا کنیم تا خداوند بزرگ روح عزیز از دست رفته را قرین رحمت کند و خوب از این میهمان جدید پذیرایی کند.

آپلود عکس

هرگز تسلیم نشوید ، معجزه ها هر روز رخ می دهند ، شاید فردا ، روز شما باشد
Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers