2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 89 ورژن جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 375507 بازدید | 11423 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بیاید اینجا: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=285298

نوشین یه موضوع جدید به اسم مامانهای مرداد 89 باز کرده، مثل اینکه این تاپیک دیگه سنگین شده و مدام ارور میده. منتظر قدوم سبزتان هستیم!
وای عقیق جون فدات شم که لینک دادی من از صبح نتونستم اینجا رو باز کنم خیلی سنگینه اگر دوست داشتین بیاین اونور بیاین وگرنه من تا غروب باید در حسرت صحبت باهاتون بمونم چون با ای دی اس ال 512 هم نمیتونم تایپیکمون رو باز کنم
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام به همه دوستان گلم ممنون از نظر لطف تون راجع به وانیا
زهره جون همه میگن بهم وانیا بزرگتر از سنش نشون میده راستی موههای وانیا فرفریه من سشوار کشیدم صاف شد
وانیا 14 مرداد 89 به دنیا اومد
بازم ممنون از همتون
سلام دوستای قدیمی من ترنم هستم پسر بزرگم آقا کیارش متولد 17/5/89 هستش و کوچیکه آقا آراس 2/2/91 (ناخواسته بود فداش بشم ) قبلا میومدم تو سایت ولی دیگه فرصت نشد متاسفانه .
میشه بهم بگید بچه های دو ساله تو ن الان چجوری غذا میخورن آخه آقا کیارش من خیلی لاغره و کم غذاست ؟
2810