دوستای گلم، مامانای مهربون نی نیهای ناز مرداد 89 الان حدودا 18 ماهه که لحظه به لحظه توی شادی و غم شریک همدیگه بودیم، واسه ادامه این دوستی قشنگ، که انشالله به دوستی بچه هامون و بچه هاشون و... ختم بشه ورژن جدید این تاپیک رو واسه سال جدید افتتاح میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای عقیق جون فدات شم که لینک دادی من از صبح نتونستم اینجا رو باز کنم خیلی سنگینه اگر دوست داشتین بیاین اونور بیاین وگرنه من تا غروب باید در حسرت صحبت باهاتون بمونم چون با ای دی اس ال 512 هم نمیتونم تایپیکمون رو باز کنم
سلام به همه دوستان گلم ممنون از نظر لطف تون راجع به وانیا زهره جون همه میگن بهم وانیا بزرگتر از سنش نشون میده راستی موههای وانیا فرفریه من سشوار کشیدم صاف شد وانیا 14 مرداد 89 به دنیا اومد بازم ممنون از همتون
سلام دوستای قدیمی من ترنم هستم پسر بزرگم آقا کیارش متولد 17/5/89 هستش و کوچیکه آقا آراس 2/2/91 (ناخواسته بود فداش بشم ) قبلا میومدم تو سایت ولی دیگه فرصت نشد متاسفانه . میشه بهم بگید بچه های دو ساله تو ن الان چجوری غذا میخورن آخه آقا کیارش من خیلی لاغره و کم غذاست ؟