2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 89 ورژن جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 375507 بازدید | 11423 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونا منم مثه لعبت که مثه نسیم با زهره موافقه موافقم

وای خیییییییییلی خوردنیه این کیتی بلا بچلونش

نسیم ماهانتم حیییییییییییلی نمکه عااااااااشقشم

زهره مبارکهههههههههههههههههههههههه دل شیر میخواست که تو داشتی
سلام به همگی عقیق جون کاش دیشب پستت رو میدیدم من دیشب مردم از درد سینه به توصیه مادرشوهر جان که خیلیم مردد بودم انجامش بدم انجام دادم یه خورده بهترم مادر شوهر جان گفت دوروز کامل که بهش شیر ندادی شب تو خواب بده کامل بخوره که دیشب از یه سینه خورد سمت چپی رو نخورد دیگه سیر شده بود الان اوضاع سمت راستی بهتره سمت چپی رو الان میرم زیر آب سرد ماساژ میدم مرسی از توصیه ات
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام به همگی عقیق جون کاش دیشب پستت رو میدیدم من دیشب مردم از درد سینه به توصیه مادرشوهر جان که خیلیم مردد بودم انجامش بدم انجام دادم یه خورده بهترم مادر شوهر جان گفت دوروز کامل که بهش شیر ندادی شب تو خواب بده کامل بخوره که دیشب از یه سینه خورد سمت چپی رو نخورد دیگه سیر شده بود الان اوضاع سمت راستی بهتره سمت چپی رو الان میرم زیر آب سرد ماساژ میدم مرسی از توصیه ات
در مورد بردیا هم خدا رو صد هزار مرتبه شکر اصلا براش سخت نبوده امروز که کلا اسمشم نیاورد دیشبم براش لالایی گفتم خوابید اولش رفتیم رو تخت بخوابیم یه کم فیلش یاد هندستون کرد بعد با لالایی خوابید
منم مثل عقیق دوست داشتم شیردهی بیشتر بود و این دوره طلایی با پسرم بیشتر ادامه داشت حس بینظیری رو تجربه کردم
در مورد بردیا هم خدا رو صد هزار مرتبه شکر اصلا براش سخت نبوده امروز که کلا اسمشم نیاورد دیشبم براش لالایی گفتم خوابید اولش رفتیم رو تخت بخوابیم یه کم فیلش یاد هندستون کرد بعد با لالایی خوابید
منم مثل عقیق دوست داشتم شیردهی بیشتر بود و این دوره طلایی با پسرم بیشتر ادامه داشت حس بینظیری رو تجربه کردم
1- شاد و پر انرژی ......................عقیق.

2 -خوش و اخلاق و پر حوصله.................لیلی

3 -هنرمند و با ذوق...................الی............عقیق....... زینب

4-با معلومات و به روز......................شیده..................بهارک

5 احساساتی و رومانتیک...............مهرنگار

6 خوشگلترین و خوشتیپترین .........الی

7-خلاق در استفاده از تکنولوژی ....................مونا

8-با انگیزه ترین مامان ....................عاطفه

9-صبورترین مادر .......................هستی

10-روراست و صادق............. شیده

11-متین و آرام....................... . هستی
Lilypie Third Birthday tickers

سلام به همگی مامانی عزیز و دوست داشتنی .

این نتایج نهایی مسابقه بود از کلیه دوستانی که شرکت کردن ممنون .

همه مامانا گلن . و این فقط یه مسابقه برای سرگرمی بود .

امیدوارم در مسابقات بعدی که طرح میکنم شرکت کنید هههههههههههههه

نه دیگه مسابقه ای طرح نمیکنم شوخی کردم .
سلام به همگی

سارا خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای چه نتایجی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من چقدر خوشتیپ و با ذوق بودم خودم خبر نداشتم!!!!!!!!!به هر حال ممنون از تو به خاطر مسابقه جالبت ما منتظر دومیش هستیم

ممنون از بچه هایی که به من رای دادن دوستون دارم

زهررررررررررررره مبارک بوس برای خودت و نی نی های گلت خوش به حال دیبا داره از تنهایی در میاد ولی منم جرات ندارم

مونا بیا بگو نی نی دوم چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای مونا من حتما می خوام پارک آبی برم چی کار کنم

مونا جون آوینا خیلی نازه عزیزم مبارک باشه تولدش

عزیییییییییییییزمه این ماهان با این حرفهاش
من و مژی امروز دوباره صبح همدیگه رو دیدیم دیگه از این به بعد هر روز هم رو می بینیم چون ایستگاه سرویسمون یکی شده هووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااا

عقیق جون من کلی عکس گذاشتم قبل از اینکه تو منو دعوت کنی با نام کاربری آزیتا جون

نوشین جون بهتری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا قرص نمی خوری عزیزم/ منم فکر کنم توصیه عقیق جوااب بده
سلام الی جون خوبی ؟ دیانا عزیزم خوبه ؟

راستی به مامانی باردار مون تبریک میگم . وای خدا عجب دل و جرئت و بردباری دارین شما واقعا ماشالا

براتون آرزوی سلامتی دارم .

عکسهای وانیا و ماهان هم خیلی ناز بودند خدا حفظشون کنه .

سلام به دوستای گلم
خوبیییییییینننننننننن
وای چرا نینیسایت اینطوری شده . ایشششششششش
از صبح صفحه هام باز نمیشه یعنی از 567 به پایین . میخوام عکس ماهان رو ببینم . نسیم جون چقدر خوبه که ماهان اونجا مهد میره و عادت هم کرده .

من و الی امروز همدیگه رو دیدیم خیلی خوب بود . الی جون امیدوارم استانبول خوش بگذره عزیزم . چقدر خوبه که دیانا میره مهد .منم وسوسه میشم یسنا رو بذارم ولی یه مقدار دلنگرونم و اینکه یسنا خوب غذا میخوره تو خونه میترسم خوراکش بهم بریزه . از همه مهمتر احسان اصلا راضی نیست .نمیدونم چی کار کنم

مونا جون تبریک میگم عزیزم . خیلی مواظب باش تا این دوره استراحتت به خوبی بگذره و برامون خبرهای قشنگ و خوب بیاری .

زهره جون تبریک میگم عزیزم به سلامتی . منتظر خبرهای بعدی هم هستیم .

شرمنده من همه پستا رو نمیرسم بخونم و همه رو جواب بدم تو رو خدا کسی ناراحت نشه هاااااااااا .

سارا جون دستت درد نکنه با مسابقه عزیزم . ولی من خودم افسرده بودم افسرده ترم شدم یعنی تو هیچ گزینه ای منواجد شرایط نبودم؟؟؟؟؟؟؟؟الان به اوج افسردگی رسیدم خواههههههههر

خب شوخی میکنم .
برم ببینم این صفحه ها باز میشن تا منم عکسارو ببینم
2810