2777
2789
در حد 400میخوام هزینه کنم 

به نظر من ادم اهنی یا از این موتور پلیسا که صدا میده میچرخه ماشین کنترلی چیز خوبی نمیتونی بخری با 400 قطار هم خوشکله پارسال شوهرم برا پسرم خرید 250...استخر توپ هم خوبه... 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
ماشینی که ربات میشه چیه ندیدم  اسم خاصی داره سرچ کنم ؟

نمیدونم اسمشو 😄تو پیج اسباب بازی هم همینو زده بود ولی هم بزرگش و هس هم کوچیکشو 

ی ماشین بازیه ک با کنترل ماشینه باز میشه 

میشه ی رباط باحاله

https://daigo.ir/secret/3714478887🌙         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم اسمشو 😄تو پیج اسباب بازی هم همینو زده بود ولی هم بزرگش و هس هم کوچیکشو  ی ماشین بازیه ...

می گردم 

حالا یک سوال 

میشه برای بزرگیش دیگه؟ اخه فکر نکنم مناسب دوسال باشه نه؟

به نظر من ادم اهنی یا از این موتور پلیسا که صدا میده میچرخه ماشین کنترلی چیز خوبی نمیتونی بخری با 40 ...

اره ماشین کنترلی یک سال و نیم پیش برای دخترم خریدیم حدودای 400 الان فکر نکنم بشه 

سلام من کارشناس پشتیبانی اپلیکیشن کیک آنلاین هستم و خوشحال میشم در خصوص سفارشات کیک تولدها و مناسبتهای کودکان دلبندتون با شما تعامل داشته باشم. اولین چیز برای مراسم های تولد سفارش یه کیک خوشمزه و در عین حال خوشگل برای کودکان است. اپلیکیشن کیک آنلاین همه ی این مشکلاتو حل کرده در اپلیکیشن کیک آنلاین تنوع بسیار بسیار بالا و به روز از کیکهارو داریم که میتونین از بینشون هر کیک که مورد پسندتون هست انتخاب کنید.

آدرس سایت و لینک دانلود اپلیکیشن خدمت شما:

https://cake-online.com

خوشحال میشم اگه سوالی هم داشتین با شماره واتسپ من در ارتباط باشین تا راهنماییتون کنم:

09222948509