2777
2789

سه ماه یا سه سال ؟؟

هردوش خیلی زوده

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ سال

منم سه سال ازدواج کردم 

جلوگیری نداشتم 

این ماه باردار شدم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

خودت شاغلی؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

خب نمیخواد دیگه باید صبر کنی. 

ما هم فامیلمون به زور شوهرش رو راضی کرد شوهره اصلا همکاری نمیکنه الان.زنه هم خسته شده هی بچه رو پاس میدن به فامیل بچه هه عملا خونه مامان بزرگاش داره بزرگ میشه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
دقیقا شوهرم همین حرفارو میزنه

بنظرم بچه یه مادرمستقل و بافکرو بادرایت و حداقل تحصیلات معقول و میخوادیکم بهش فکرکن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خانوما اول اینکه هی نیایید نگید تو این اوضاع بچه میخوای چیکار..مگه کسی ازچندسال بعد خبر داره؟اصلا شاید این خانم مشکل اقتصادی نداشته باشه هی نیایین راجع حواشی نظر ندین..من فقط میگم اول رابطه زناشویی تو قوی کن..رابطه تو محکم کن با همسرت بعد با برنامه ریزی بچه دار شین