2777
2789
عنوان

بچه هاتون خوابیدن؟؟ چرا سه قلوهای من نمیخوابن آخهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3009 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

استاتر با اجارت 

دوستان لطفا پربازدید بشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6644890/سرنوشت-غم-انگیز-بیماری-آراز-کوچولو-لطفا-کمک-کنید-تا-پربازدید-بشه?postId=194348326

آراز مبتلا به بیماری اس ام ای می باشد، لطفا فالو کنید و کمکم کنید.... سرنوشت ۶ماهه اش تو پیجش نوشته شده ARAZ_HELP_SMA1@لطفا فالو کنید و به این نوزاد با فالو کردن کمک کنید 

فقط بگو چطور بزرگشون کردی   من با یدونه بچه   دارم میمیرم  تازه دوس داشتم دوقلو باردار میشدم الان خداروشکر میکنم ک فقط یکیه😐

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
2810