2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه بچه رو دیر فرستاد مدرسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگارین عزیز من خالم کلاس اول درس میده من باهاش صحبت کردم گفت 6 بذار پیش 7 اول خودسم دخترشو با اینکه سر موقع به دنیا اومد اصلا هم مشکلی نداشت همین طوری گذاشت.من مامانم هم فرهنگیه باز نظرش همینه.موفق باشی
سلام.دختر من متولد تیر ۸۷ هست و امسال باید اول میرفت اما من هم فکر شما رو داشتم و انجام دادم.امسال که ۶ سال هست پیش تو مدرسه ثبتنام کردم و از شنبه کلاساش شروع میشه. برای خود بچه بهتره با نیمه دوم سال خودش باشه
ای جان ! دوتا شاهد هم از غیب رسیده سارینا جان ! ممنونم که برا مشکل من وقت گذاشتی و از اطرافیانت پرسیدی ! خانم گل عزیز ممنون از اینکه تجربتونو نوشتین منم از همون دوستم پرسیدم گفت اصلا اشکال نداره میگفت زودتر ثبت نام نمیکنیم ولی دیرتر تا 11 یا 12 سالگی ( دقیقش یادش نبود ) برای کلاس اول میتونیم ثبت نام کنیم من تصمیمم قطعی شد پایان 6 سالگی پیش 2 پایان 7 سالگی اول ثبت نامش میکنم یعنی امسال و سال دیگه رو دخترک بمونه تو خونه پیش مامانش که هم اون کیف کنه هم مامانش اینو بگم که پارسال مهد و امسال پیش 1 ثبت نامش کردم ولی پارسال فقط یک ماه و امسال هم فقط یک هفته رفت . اینقده گریه میکنه تو مهد که زنگ میزنن بیاین ببرینش و دیگه هم هر کاری میکنم راضی نمیشه بره
نگارین منم با پسرم همین مشکلو دارم اونم پارسال فقط یک هفته رفت وامسالم میخواستم بذارمش مهد خودم باردارم سختمه که ببرم وبیارمش بعد گفتم با یه نوزاد سخته تا ساله اینده بذارمش مهد.سال بعد بذارمش پیش.ولی دنبالشم بذارمش کلاس ژیمناستیک به نظرم توی این سن خوبه مخصوصا واسه پسر من که انرژیش تخلیه بشه.
نگارین عزیز من خالم کلاس اول درس میده من باهاش صحبت کردم گفت 6 بذار پیش 7 اول خودسم دخترشو با اینکه ...

سلام خوبیت من پست شمارو دیدم ی سوال از خدمتتون داشتم منم همین مسکل رو دارم میخاستم از خدمتتون بپرسم خالتون که گفتین دخترشون نیمه اولی بودن؟

سلام خوبیت من پست شمارو دیدم ی سوال از خدمتتون داشتم منم همین مسکل رو دارم میخاستم از خدمتتون بپرسم ...

عزیزم من پسرم نیمه اولی بود یه سال دیرتر گذاشتم مدرسه هیچ مشکلی هم پیش نیومد براش الانم کلاس هفتم هست یعنی رفته بود توی ۷ سالگی رفت اول پسر دومم طفلی افتاد توی کرونا نیمه دوم بود باز دیرتر رفت مدرسه اون حسابی دیر شد براش