2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه بچه رو دیر فرستاد مدرسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3662 بازدید | 68 پست
نگارین جون انشالا دختر کوچولوت زودتر خوب بشه ولی اگه قدش مشکلی نداره زیاد سختش نیست می مونه مشکل آسمش که خوب یه سال دیرتر بفرست بچه ها نهایتا کلاس 4 متوجه می شن که یکی باید زود تر می یومده مدرسه و ازشون بزرگتره که اونم بچه می تونه بگه دیرتر اومدم موردی نداره
خیلی از معلول ها خانه نشین هستند فقط به خاطر نگاه ادامه دار من و تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من پیش دبستانی بذارش. منتها همون یه سال دیرتر. در مورد آسمش هم با مدیر و معلمش صحبت کنی بهشون بسپاری حواسشون هست. تازه اگه بذاری مدرسه ی دختر بزرگت، توی زنگای تفریح هم خواهرش هواشو داره.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
می دونی فکر می کنم توی پیش دبستانی بچه ها یاد میگرن سر کلاس چه جوری باید باشن و نظم و اجازه و این حرفا. وگرنه مفاهیم اولیه مثل بزرگتر کوچیکتر و سنگین سبک و رنگ ها و این چیزا رو خب همه قبلش یاد میگیرن.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ببین الان توی پیش دبستان خوندن و نوشتن یاد میدن که کاملا اشتباهه. بهتره بگم غیرقانونیه و اصلا نباید یاد بدن. چیزی که باید یاد بدن یک سری مفاهیم اولیه ی خیلی ساده ست. برای همه شون هم کتاب هست که خیلی راحت خودت هم میتونی باهاش کار کنی. پیش دبستانی رو بیشتر برای این میگن که بچه کم کم به نظم و دیسیپلین مدرسه عادت کنه.
اره منم با اموزش الفبا تو پیش دبستانی مخالفم پیش دبستانی دختر بزرگه ام که قران خوندنو با بچه ها کار میکرد سواد قرانی اسمشو گذاشته بودن من که روزی نبود که بهشون اعتراض نکنم اخه تو یه هفته تو کلاس اول بچه ها با یک نشانه اشنا میشن ولی اینا میومدن تو یه هفته 4 تا نشانه اموزش میدادن میدونین که عربی نشانه هاش اسما کمتره ولی رسما بیشتره
2810