2777
2789
عنوان

بچه ها امروز زنگ زدم مشاور پشماام ریخت 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد ب من میگن چرا با مشاوره غیر حضوری مخالفی😶 مطمعتی اون طرف مشاور بود ؟ تحصیلاتشو داشت؟ شماره نظام ...

دقیقا سوال منم همینه   انگار از کوچه خیابون از پا منقل پاشده بود اومده بود دم تلفن 

دقیقا سوال منم همینه    انگار از کوچه خیابون از پا منقل پاشده بود اومده بود دم تلفن

خب دیگ قبل اینکه ادم خصوصی ترین مسایلشو بزبون بیاره باید از صلاحیت اون طرف مطمعن بشه

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
مشاوره رایگان میدن؟ همونه رایگان بوده حوصله نداشته بحرفه🤣

اااااره حتی اگه رایگان باشه مجبور نیس بشینه اونجا  اعصابم خورد شد واقعا دلم میخواست فحش کشش کنم  

2810