2777
2789
مامانم همیشه یه جمله ساده بهم میگه که هروقت عمل کردم نتیجشو دیدیم. کار امروز رو به فردا نینداز
هرگز نباید فراموش کرد که تنها زمانِ حال واقعیت دارد، قطعیت دارد؛ آینده تقریباً همیشه برخلافِ انتظارات مان خواهد بود و گذشته نیز بسیار متفاوت از آنچه که فکرش را می کرده ایم بوده است. آرتور شوپنهاور
از کسی انتظار نداشته باش چون هم خودت و هم ز :-):-):-)سدگیتو نابود میکنی
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو جدی و با تمام وجودم میگم که همیشه و همه جا خدا حضور داره فقط باید خودتو به آغوشش بسپاری و مطمئن باشی که اگر با قلب و روحت بهش اعتماد کنی هیچ وقت تنهات نمیذاره .همه داشته هامو ازون میدونم و نداشته هامو ازون میخوام .کاملترین،زیباترین و باارزشترین چیزی که دارم.
شوور عزیزم اگه اومدی نی نی سایت سرک بکشی بدون خیلی عاشقتم.!!!!
آخه متاسفانه همیشه خدای دهنده رو دوست داریم نه خدای گیرنده...
هرگز نباید فراموش کرد که تنها زمانِ حال واقعیت دارد، قطعیت دارد؛ آینده تقریباً همیشه برخلافِ انتظارات مان خواهد بود و گذشته نیز بسیار متفاوت از آنچه که فکرش را می کرده ایم بوده است. آرتور شوپنهاور
2805