2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش با اینکه چند سالی هنوز به مدرسه دخترم مونده من هم دغدغه اش رو دارم، دلم نمیخواد توی کلاس و بعدها مثلا دانشگاه از اکثر همکلاسیهاش بزرگتر باشه- میدونم فکرم منطقی نیست ولی باهاش نمیتونم کنار بیام اون آزمون رو سال سوم باید بدن، مامان پرهام؟
سلام با اجازه به یمن جشن ولایت مولا علی دوباره میخواهیم برنامه ی پر خیر حدیث کساء رو راه بندازیم اگه شما هم دلت معجزه میخواد بیاد .... به نیت حوائج قلبی همدیگه روز جمعه یک حدیث کساء بعد از نماز ظهر انشاالله میخونیم اگه هستی یا علی ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=836023&postID=38664004
منم پسرم مهر 88 هست و اصلا هم بابت این موضوع ناراحت نیستم امسال هم گذاشتمش پیش 1 توی مهد کودک تا برای خودش کیف کنه خیلی هم دوست داره و روحیه اش عوض شده سال دیگه هم راحت برای پیش تو مدرسه ثبت نام میکنم تا امادگی کلاس اول رو برا یبعد داشته باشه اتفاقا من دلم برا ی بچه های نیمه اولی میسوزه اونقدر کوچولو هستن بعضیا حالا فکر کنم 1 سال زودتر درسش تموم بشه که چی تو این جامعه کوفتی چرا میخوای یه سال زودتر وارد مشکلات بشه بزار بچگی کنه