هر کسی در باره هر کاربری ک میشناسه ی جمله بنویسه و اونو بتگه (بتگه= تگ کنه😂)
اولم درباره بنده بگووییید پلیز❤🙈
کیا منو میشناسن؟
ویژگی های خوب و بدمو بگویین😄
آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند !لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند !لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤