2777
2789
عنوان

پاشید بیایید ببینم 😂😂

71 بازدید | 8 پست

سلوم دوستای گلممممم❤❤❤

بیایید ی کاری بکنیم😎😎

هر کسی در باره هر کاربری ک میشناسه ی جمله بنویسه و اونو بتگه (بتگه= تگ کنه😂)

اولم درباره بنده بگووییید پلیز❤🙈

کیا منو میشناسن؟

ویژگی های خوب و بدمو بگویین😄

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

کسی و نمیشناسم

همسر همه چی تمومم..تا ابد دوست دارم..مرسی که آرامش زندگی بهم میدی و همیشه به فکرمی🥰😘.موهای خوشگلی داری ولی به خاطر من کچل میکنی😁😘آخه خیلی بهت میاد 😜..همه میدونن عشق ما  چیه..💑..زندگی و سخت نگیرید..با سختیاش قشنگه 😃🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظر ترکیدن اعلاناتم هستم 😎

عشقی😂😁

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

@مارک_پشت_لباستونم    

خیلی نمکی تو دختر خانوم گلللل❤😍

@سباااا      مهربونه💞

فدات شم دلبر😍🤩😘

مهربونی از خودته جیگر😍💋👩‍❤️‍👩💚🎈

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....