دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18899 عنوان چرا همه آنفالویابا غیرفعال شدن؟ کسی انفالویاب اینستا داره 8935 بازدید | 15 پست یدونه داشتم خود به خود از گوشیم پااک شد دوباره نصب کردم پاک شد الانم دیگه برنامش تو بازار بالا نمیادچندتا دیگم دانلود کردم میزدی تو برنامه میپریدن بیرونچرا اینطوری شدن کسی میدونه؟ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 1400/03/10 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16031 پیجت دسیبل میشه نصب نکن این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
پاستیللللل عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 4199 انفالویاب هوشمند خوبه ولی روزانه محدودیت انفالو داره دیگه بقیرو خودت باید بری توی پیجت اسمشو بزنی انفالو کنی زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59931 امنیت رو مختل میکنه اینجور برنامه ها هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17451 چون سپر امنیتیت روشنه پاک میکنه خاموشش کن انفالویاب هوشمند خوبه ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18899 پیجت دسیبل میشه نصب نکن اخه اونطوری میفهمیدم کی تو پیجم میره و میاد همین این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18899 انفالویاب هوشمند خوبه ولی روزانه محدودیت انفالو داره دیگه بقیرو خودت باید بری توی پیجت اسمشو ... من اصلا اونطور نیست که روزانه کسیو انفالو کنم فقط هرکی انفالو میکرد یا هرکی میرفت و میومد میفهمیدمهمینشاید هفته ای یک بار اینا یا ماهی یه بار یکیو انفالو کنم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18899 چون سپر امنیتیت روشنه پاک میکنه خاموشش کن انفالویاب هوشمند خوبه از کجا باید خاموش کنم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16031 اخه اونطوری میفهمیدم کی تو پیجم میره و میاد همین ارزش ندارهچاره ای نیستمن دو هزارو هفتصد تا فالوئر دارم،یه روزایی ۵۰تا ریزشم دارم ولی چاره ای نیست،پیجم میپره حیفه این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18899 ارزش نداره چاره ای نیست من دو هزارو هفتصد تا فالوئر دارم،یه روزایی ۵۰تا ریزشم دارم ولی چاره ای نیس ... من خیلی وقته دارم مشکل خاصی ندیدمبرام عجیب بود که چرا همشون غیرفعال شدن یهو هرچیم دانلود میکنم نمیاره این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17451 از کجا باید خاموش کنم گوگل پلی تو تنطیماتش هس ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
پاستیللللل عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 4199 من اصلا اونطور نیست که روزانه کسیو انفالو کنم فقط هرکی انفالو میکرد یا هرکی میرفت و میومد میفهمیدم ... اره ولی خب مثلا اگه ۲۰۰نفر انفالوت کرده باشن تو میتونی ۱۰۰ نفر اینجوریا انفالو کنیبقیش واسه یه روز بعد میمونه زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16031 من خیلی وقته دارم مشکل خاصی ندیدم برام عجیب بود که چرا همشون غیرفعال شدن یهو هرچیم دانلود میکنم نمی ... من که نصب کردم چندبار پیجم و اکشن بلاک کرد اینستاگرام و پیغام اومد که پاک میشه پیجت اگه ادامه بدیپاک کردم چند ماهیه،اوکی سد پیجم این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18899 گوگل پلی تو تنطیماتش هس تابحال ندیدماخه خودم فعال نکردم این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17451 تابحال ندیدم اخه خودم فعال نکردم عزیزم گوگل پلی رو که باز میکنی بالا اسمتو نوشته رو اون میزنی منو باز میشه نوشته سپر امنیتی بزن روش خاموشش، کن ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠