2777
2789
عنوان

سریال احضار😈

181 بازدید | 12 پست

سلام من قبلا تماشاش کردم تو تلویزیون تا اخرین قسمتش و بعدش دیگه از یاد بردمش الان چنتا تاپیک دیدم ک گفته بوده یه چنتا قسمت دیگه هم گذاشتن میشه بگید تو کدوم شبکست و چنتا قسمت ازش پخش شده؟

سلناتور،اریاناتور،بلیبر،اواکادویی،دارم بلینک میشم،اوتاکو،از این کاربری یه خانواده استفاده میکنن 😂😂😐✌✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعد قسمت اخر که یکشنبه بود بازم. گذاشتن؟

نه باو بعدش زیر خاکی پخش. شد

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
یعنی بعد قسمت اخر که یکشنبه بود بازم. گذاشتن؟ نه باو بعدش زیر خاکی پخش. شد

اوم میس😁

سلناتور،اریاناتور،بلیبر،اواکادویی،دارم بلینک میشم،اوتاکو،از این کاربری یه خانواده استفاده میکنن 😂😂😐✌✌
ارهه😁

حسود باشه پلیز    و من جاری کوچیکه باشم و ازش خوشکلتر باشم 😁

ای خاهر چرااعصاب نداری سوالت سوالم بود گفتم لایک کنین تاپیکو گمنکنم بیام جوابمو بگیرم

اوم فک کردم مشکلی داشتی خب منتظر تعریف بودم 😁