2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله از سردی هست.یبوست داری؟ استرس افسردگی؟ سردی دستوپا؟؟خلط پشت حلق؟؟سفیدی مو؟ضعف حافظه؟تیرگی زیرچشم؟؟ کدوم ازین علایم رو داری و میزانشم بگو کم یا زیاد واینکه چند سالته؟

بله از سردی هست.یبوست داری؟ استرس افسردگی؟ سردی دستوپا؟؟خلط پشت حلق؟؟سفیدی مو؟ضعف حافظه؟تیرگی زیرچشم ...

وای من همه اینا رو دارم چیکار باید کرد 

لطفا بهم بگید

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 
وای من همه اینا رو دارم چیکار باید کرد  لطفا بهم بگید

گوشته زبان روشن رو به سفیدی هست یا روشن رو به تیرگی؟؟ ببین شما دچار سردی کبد معده و کل بدن شدین...اول یبوست رو  درمان کن با چیزای ملین..عطاری برین راهنمایی میکنن... بعدم چیزای با طبع گرم بخورین لبنیات رو کم کنین و اگرم خوردین با مصلحش بخورین...اینایی که گفتم علایم شاخص بلغم و سودا هست که هردوش سردی هست...حالا من طب اسلامی مطالعه میکنم ولی خب داروهاش به شدت بدمزه هست و همچنین پیش نیازش اصلاح تغذیه هست یعنی روغن مصرفی از روغن سالم زیتون ارده کنجد دنبه یا زردگاوی باشه نمک دریا باشه... تا اثربخشی دارو زیاد بشه...ولی برا شما توصیه میکنم از طب سنتی استفاده کنین از عطاری چیزای ملین برا درمان یبوست رو فعلا تهیه کنین تغذیتونم ببرین به سمت گرمیجات...باز من از استادم میپرسم برای درمان های غیردارویی بهتون اطلاع میدم 

گوشته زبان روشن رو به سفیدی هست یا روشن رو به تیرگی؟؟ ببین شما دچار سردی کبد معده و کل بدن شدین...او ...

زبانم سفیده یه حالت کبود مانند 

یبوست شدید

تیرگی دور چشم

کلا از چیزهایی که گفتید فقط سفیدی مو ندارم

وگرنه بقیه علائم رو دارم 

دارو چی مصرف کنم 

برای یبوست دائم ملین میخورم

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 
بله از سردی هست.یبوست داری؟ استرس افسردگی؟ سردی دستوپا؟؟خلط پشت حلق؟؟سفیدی مو؟ضعف حافظه؟تیرگی زیرچشم ...

ییبوست گاهی اوقات دارم،استرس وافسردگی شدید دارم که دکتر سرترالین داده میخورم از عوارضش هم نوشته خشکی دهان

زبانم سفیده یه حالت کبود مانند  یبوست شدید تیرگی دور چشم کلا از چیزهایی که گفتید فقط سفیدی م ...

خب شما اینایی که میگی از غلبه سودا هست برای درمانش اول باید یبوست درمان کنی مثلا یه چیز خوب سنامکی هست عطاری بگیر دو قاشق رو تو یک لیوانو نیم اب جوش بریز تو قوری ده دیقه بزار رو کتری یا سماور تا دم بکشه و روز بخور تا ۵روز بعد هفته ای دوبار...یه قاشق روغن بادام شیرین روزا بخور.۷تا۱۰ انجیر رو تو روغن زیتون خیس کن شب بعد بمونه روزش بخورش...با دارچین عسل اب ولرم شربت درست کن بخور...شبا وقت خواب ۲۱دونه سیاهدونه رو خوب باید بجوی پشت سرشم اب عسل بخوری...اینا رو تا هر تعدادش مقدوره انجام بده آلو خیس کن بخور.. اینا درمانای غذاییشه حالا داروشو بخوای باید سودابر بگیری از نمایندگی طب اسلامی شهرت اما میگم به شدت بدمزه هست رو همینا کار کنی عالیه

ییبوست گاهی اوقات دارم،استرس وافسردگی شدید دارم که دکتر سرترالین داده میخورم از عوارضش هم نوشته خشکی ...

شما هم همینا که به دوستمون گفتم انجام بده بعد مثلا همراه میوه اب نخورین اب سرد نخورین تو لبنیات احتیاط کنید نخورید اگر مجبور به خوردن هستین همراه مصلح بخورین..بلافاصله بعد غذا خوردن عمل زناشویی نباشه

خب شما اینایی که میگی از غلبه سودا هست برای درمانش اول باید یبوست درمان کنی مثلا یه چیز خوب سنامکی ه ...

مرسی از محبتت دوست عزیز🌹🌹🌹

خب شما اینایی که میگی از غلبه سودا هست برای درمانش اول باید یبوست درمان کنی مثلا یه چیز خوب سنامکی ه ...

چقدر خوب و جامع توضیح دادید دوست عزیز میشه لطفا من رو هم راهنمایی کنید منم این موارد را دارم و ریزش موهام زیاده الان موهام نصف شده خیلی ناراحتم...

در مورد مادرم هم اگر راهنمایی کنید ممنونتون میشم ایشان متاسفانه دچار فراموشی لحظه ای شدند یعنی گذشته خیلی خوب یادشون هست ولی زمان حال رو فراموش میکنند و مادرم خیلی آدم فعالی بود الان بی نهایت میخوابه یعنی بیشتر خوابه و اصلا اشتهاش قابل کنترل نیست چکار باید کنیم؟؟؟؟

چقدر خوب و جامع توضیح دادید دوست عزیز میشه لطفا من رو هم راهنمایی کنید منم این موارد را دارم و ریزش ...

سلام دوست عزیز ببینید درمانهای کلی به این صورته که شبها به موهاتون روغن بنفشه پایه زیتونی ماساژ بدین یا روغن بادام تلخ یا روغن کندوش هر کدوم که راحتتر پیدا کردینش هرشب بمالید و وقتی بیدار شدین سر رو بشورید که  به جای استفاده از شامپوهای شیمیایی از صابون شامی و شامپو گل ختمی استفاده کنید.شامپوگل ختمی رو فقط فروشگاه های طب اسلامی دارن که به خوبی هم روی سر کف میاد اگر نتونستین تهیه کنید هم اشکالی نداره از عطاری گل ختمی بخرین تو اب بخیسونین صافش کنین و باهاش موی سر رو بشورید...خوردن انجیر خیلی مفیده...داروهایی هم تو طب اسلامی توصیه میشه مثل داروی تقویت مو و روغن مو که از نمایندگی شهرتون میتونید تهیه کنید..سرمه اثمد هم میشه به پوست سر مالید اینم جواب میده...ولی باید علت زمینه ای و ریشه ایش در کنار این درمانها پیدا بشه که باید خوب مزاج شناسی بشید که اگه از بلغم باشه درمانش کنید اگه از صفرا باسه درمانش کنید. اگه تیرویید دارید هم باعث ریزش میشه غلظت خون هم باعث ریزش میشه اگه این موارد باشه باید اینها هم درمان بشه...در طول روز زیاد سر رو ماساژ بدین چند بار شانه بزنین ولی توی حموم اصلا شانه نزنین به مو...

برای مادرتون هم باید مزاج شناسی کامل بشن اول ولی درکل در طب اسلامی برای فراموشی و تقویت حافظه داروی ابن مسعود تجویز میشه.ناشتا عسل بخورن یه قاشق...۷عدد کندر رو داخل ۷عدد انجیر بزارین در طول روز یکی یکی خورده بشه هر روز ۷عدد رو با فاصله...و شبها موقع خواب یه قاشق چایخوری کوچیک اسفند رو با اب قورت بدن به هیچ وجه نباید جویده بشه باید قورتش داد و چون خاک داره اول میتونید اسفندو بشورین خوب خوب خشکش کنید و بعد برای خوردن استفاده کنین...

چقدر خوب و جامع توضیح دادید دوست عزیز میشه لطفا من رو هم راهنمایی کنید منم این موارد را دارم و ریزش ...

ولی احتمال زیاد سردی و تری مغز هست روغن بنفشه پایه کنجد هم میتونن شبها یهذقطره تو هر سوراخ بینی بچکونن...لبنیات و چیزای باطبع سرد فقط با مصلح خورده بشه حتی المقدور حذف کنن.. عسل سیاهدانه هم براسون خوبه ۲۱عددسیاهدانه رو بجون با عسل... 

2810