2777
2789

پسرم 5 سالش شده میخوام براش یه چیز خوب بخرم به دردش بخوره نمیدونم چی بخرم,اصلا و ابدا نمیخوام هیچ نوع اسباب بازی ای براش بخرم چون کلا بازی نمیکنه فقط تو اتاقش رو هم انبار میشه,شوهرم میگه تلسکوپ بخرم نمیدونم بخریم یا نه,

تلسکوپ عالیه یا میکروسکوپ براشون 

ساعت 

ست لباس شخصیت کارتونی موردعلاقش انقدر شادشوت میکنه که هیجی انقدر بهشون نمیچسبه

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلسکوپ عالیه یا میکروسکوپ براشون  ساعت  ست لباس شخصیت کارتونی موردعلاقش انقدر شادشوت میک ...

شوهرمم میگه تلسکوپ به دردش میخوره,وای نمیدونی کل خونه زندگیمون شده رنگ قرمز و ماشین مک کویین😵 درودیوار رو تختی ساعت,شبا هم خواب مک کویین میبینم

مرسی ,چون یکم گرون بود دو دل بودم ساده ترینش رو سه تومن گفتن

ولی ارزش داره تو دل بچه هم نمی‌مونه من خودم کوچیک بودم خیلی دوست داشتم تلسکوپ و میکروسکوپ داشته باشم ولی نشد...

با دل های پاک تون برام دعا کنید به حاجتم برسم🙏🏻❤️#کاربر جدید نیستم این سومین کاربریمه😐🤣
ولی ارزش داره تو دل بچه هم نمی‌مونه من خودم کوچیک بودم خیلی دوست داشتم تلسکوپ و میکروسکوپ داشته باشم ...

اره منم خیلی میکروسکوپ دوست دارم هیجان انگیزه ,مرسی که نظر دادین

ولی جدا از تلسکوپ میتونی اگه موسیقی علاقه داره مثل ویالون دف تار  گیتار براش بخری

کلاس موسیقی میره فعلا مربیشون بلز باهاشون کار میکنه بلز داره ,تا بعد گذروندن این فلوت میاد