2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا قدر همو بدونید امشب خیلی شب بدی بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 4854 بازدید | 98 پست
مامان امیرعباس چه راست چه دروغ یه تکونی به قلب های هممون داد ، شما طرز صحبت کردنتون درست کنید لطفا"
حالا بعد 10 روز عضو شدن نمیخواد برای ما پلیس بازی دربیاری
ببخشید سمیرا جون باید جوابشو می دادم
خواستم به اون دوست عزیزی که با مازراتی مشکی پا شده رفته احیا که حاجت بگیره عرض کنم ، عزیزم شما الان سوار حاجت منی ... [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این هم تاپیکی که دوست گلم برای من زده بود ولی واقعا نمیدونید چی میگذره تو بیمارستان به آدم فکر بچه ها داشت دیوونم میکرد ساعت 5 صبح یاد اینجا افتادم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=553139
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
سمیرا همیشه سر نماز دعات میکنم به خدا هم تو و هم انیسا عشقمو همیشه به فکرتم
از زندگیت لذت ببر تو که ماشالا استادی و یه مادر نمونه و یه همسر مهربونی هر کی دو تا خط از وبلاگتو بخونه متوجه روح شیشه ای و زلالت میشه گلم تو مثل ماه میمونی مهربون
نه عزیزم هنوز هست با مدرسه رفتن پسرم شروع شد خیلی حساس و سخت گیر بودم تو درساش همین پدرمو درآورد و موند روم عصبیه و البته نیاز به اکو داره و جرات نمیکنم برم
مامان سارا اعصابتم با بچه ها خورد نکن منم یک پسر دارم کلاس سومه دخترم هم 21 ماهشه منم حرص مدرسه میخورم اما شوهرم زیاد حرص میخوره بهش میگم همیشه دور از جونت سکته میکنی ما برای پدرمادرامون چه کردیم اینا برا ما بکنن حالا خودمونم بکشیم واسه این بچه ها
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com
اذیتش ماله وقتیه که حرص بخورم یا بترسم :((((((( که با دوتا بچه همیشگیه ولی .اقعا میشه تحملش کرد اون شب خیلی بد بود تازه فهمیدیم اون نوشیدنی برای من سم بوده خخخخخخخخخخخخخخخ
حرص خوردن واسه همه آدما بزرگ ترین سمه اما حرص خوردن ما فایده نداره بچه ها هر چی بخوان میشن به ما هم نگاه نمیکنن مخصوصا بچه های الان که پدر مادر براشون تو الویت چندم هستن
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com
ببخشید بچه ها رفتم برا همسری آب میوه بگیرم

خیلی ماهید به خدا
صبا تو مهربونترین آدمی هستی که تا حالا دیدمممممممممممممممممممممممممممم
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
2810