2777
2789
عنوان

اونایی که رشته انتخاب کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 59 پست
من که به هیچ درشی علاقه ندارم چیکار کنم واینکه نمره درسای هفتم هشتمم پایین هجده نبوده ول امسال فک کن ...

تجربی ریاضی انسانی نرو 

چون درسایی هستن بکوب باید بخونی سخته 

بیا تو رشته فنی حرفیه ای  گرافیک، عکاسی ، حسابداری، خیاطی،  و.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین رشته های فنی دنبال یه رشته ای بگرد که کمتر به درس خوندن احتیاج داشته باشه در عین حال آینده شغلیش ...

من اصلا به هیچچچچچچچ درسی علاقه ندارم مخصوصا از هنر متنفرم و عاشقه کارای خطرناکم فک کتم پلیس بشم خوب باشه

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
تجربی ریاضی انسانی نرو  چون درسایی هستن بکوب باید بخونی سخته  بیا تو رشته فنی حرفیه ای & ...

تجربی باید بالای هجده باشم یا پونزدع قبوله??

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
فقط شوهر کن😐

خاستکار نیس😂😂

من اصلا به هیچچچچچچچ درسی علاقه ندارم مخصوصا از هنر متنفرم و عاشقه کارای خطرناکم فک کتم پلیس بشم خوب ...

افسری که هم درسای سختی دارن هم قدرت بدنی میخواد خصوصا برای یه خانم

سخت ترین رشته ممکن رو بر اساس سلیقت انتخاب کردی

🍀STAY
افسری که هم درسای سختی دارن هم قدرت بدنی میخواد خصوصا برای یه خانم سخت ترین رشته ممکن رو بر اساس سل ...

رشته های هیجانی نیست ؟؟

تجربی باید بالای هجده باشم یا پونزدع قبوله??

به نمره نیست

به تراز نمره های هفتم هشتم  نهم محاسبه میشه طبق اون بهت ی تراز میدن نسبت به نمره ات

مثلا تو نمرات تراز تجربی انسانی ریاضی 

یا انسانی فنی  یا فنی   

به نمره نیست به تراز نمره های هفتم هشتم  نهم محاسبه میشه طبق اون بهت ی تراز میدن نسبت به نمره ...

ینی نمره تاثیر نداره

ینی نمره تاثیر نداره

نمره های هفتم هشتم نهم 

نهم ضریب نمره اش بالاتره 

ولی به ما گفتن نیایید هفتم هشتم ول کنید نهم بشنید درس بخونیدا هر سه سال نمره اش مهم تره 

مثلا ضریب هفتم ۱ ضریب هشتم ۲ ضریب نهم ۳یا ۴

نمره های هفتم هشتم نهم  نهم ضریب نمره اش بالاتره  ولی به ما گفتن نیایید هفتم هشتم ول کنی ...

پس من اگه درسای هفتم هشتم نپزده باشه ونهمم پونزده قبول مبشم تحربی😍

پس من اگه درسای هفتم هشتم نپزده باشه ونهمم پونزده قبول مبشم تحربی😍

تجربی دوس داریی؟

ببین تجربی باید بخونیاااا بکوب باید بخونی 

من رلم دبیرستانم با بالاترین نمره تجربی میخوند رفت کنکور نیمه اول روزی ۱۳ ساعت درس خوند نیمه دوم حالش بد میشه نمیتونه بخونه کنکور رشته که میخواد نمیاره ی سال عقب میموند 

الانم معماری دانشگاه آزاد میخونه 

تجربی دوس داریی؟ ببین تجربی باید بخونیاااا بکوب باید بخونی  من رلم دبیرستانم با بالاترین نمره ...

معماری چه رشته ایه میشع دربارش توضبح بدید

2810