2777
2789
عنوان

آقای زاهد میتونید از این کاربری برام خبر بگیرید؟منو دوستاش نگرانشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر همگی من دیشب لینک کذاشتم اما نمیدونم چرا نیومده همون لینکی که الی جان کذاشتن درسته ما فکر ننیمنیم دروغ باشه چون قبلا یه کاربر فعال بود حداقل تو تاپیک مااا ...ما خیلی دلمون براش میسوزه طفلک جوونه دوست داشتیم ازش خبر بگیرم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=959497 اینم لینک تاپیک خودمه که توش با شادی دوست شدیم الانم میگم بهتون که صفحه چند پست گذشاته
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
2805
یاسان جان من اویل هیلی فعال بودم اما از وقتی سایت حدید شد دیگه نمیتونم وارد هم بشم چه برسه به اینکه پست بذارم
لیانای مامان پست ها : 268 عضویت:1393/3/13 1393/8/9 - 3:37 صبح بچه ها دوستای خوبم متاسفم این پست و میزارم منو حلال کنیدو ببخشید . دخترم بد نیست باز اسکن کلیه دادو رو به بهبوده . هنوز حرف نمیزنه سایلنته و سکوت . ولی من .... جواب ازمایشا اومد من سرطان لنف گرفتم و الان دارم گریه میکنم سه رووزه فهمیدم و احتمالا نمیمونم چون بدنمو گرفته . دلم اتیش گرفته دخترمو پیش کی بزارم کی بزرگش کنه کی دلسوزشه کلی ارزو داشتم. کلی نگرانشم. نه مادر دارم نه پدر نه خواهر نه برادر . الان دلم به حدی گرفته که درکش ممکن نیسست . دعا کنین واسه دخترم منم حلال کنین. ببخشین ناراحتتون کردم ککسی رو واسه دردل ندارم . (1) خوش خنده لیانا عشقم 1 اسفند 92 اومد بغلم خدارو شکر لیانای مامان پست ها : 268 عضویت:1393/3/13 1393/8/9 - 3:43 صبح قرار نبود بدونم ولی موقعی که پرتو درمانی و شیمی درمانی واسم نوشت گفت تا 48 ساعت نباید به لیانا نزدیک شم اییییییی خدااااا باهام چه کررردی. بهم بگین من با این درد چه کنم لیانا چی میشه خیییلی نگرانشم. نمیدونین وقتی دکتر بهم گفت خیلی امید ندارم خوب شی و یه نگاه غمگین به لیانا انداخت . گفتم واقعا؟ زدم زیر گریه. ازمایشام افتضاحه . فقط دعا کنین بمونم و راه رفتن و حرف زدن دخترمو ببینم. این سرطان لنفو مایکوسیس نمیدونم چی بود افتاد تو جووونم من بد شانسم. ببخشین ناراحتتون کردم.دل و دماغی نمونده بیام اینجا و پیام بذارم شرمنده . من خودمو باختم . ای کاش ....ای کاش بچه نداشتم (0) لیانا عشقم 1 اسفند 92 اومد بغلم خدارو شکر لیانای مامان پست ها : 268 عضویت:1393/3/13 1393/8/9 - 3:46 صبح بخاطر بیماریم هوش و حواسم ضعیف شده ببخشید نمیتونم محبتاتونو جواب بدم . کلا بی حالم و ضعف شدید دارم . لیانا گاهی یه ربع گریه میکنه نمیتونم بلند شم بغلش کنم . ایشالله دور از تک تک تون باشه
خوشحال شدم از آشناییتون خصوصا که اینقدر دلسوزو مهربونید. انشاله که از دوستتونم خبر خیری بشه و از نگرانی در بیایید. منم اگه به مدت از دوستام خبری نشه نگران میشم چه برسه که ایشون گفتن بیماری هم دارن.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای خدای من . چقدر دردناک . خدایا ب حق بچه کوچیکش بهش رحم کن اگه ازش خبری شدهمینجا بنویسید تا ما هم از نگرانی دربیایم
پدرم رفت و از رفتنش عجیب دلتنگم. پدرم رفت و من ماندم و یتیمی و تنهایی