2777
2789
عنوان

آقای زاهد میتونید از این کاربری برام خبر بگیرید؟منو دوستاش نگرانشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 43 پست
مطمئنید سرکاری نبوده؟ آخه اینجور تاپیکای سرکاری تو نی نی سایت زیاد شده . سرطان گرفتم و هیچکس رو ندارم و دخترم شیرخواره و ... بدشانسی تا آخرین حدی که دیگه تابلو هست ... ببخشید اگه لحنم خوب نبود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش نمیدونم اما خودش که تاپیک نزده بوددوستمون بود توتاپیک نی نیهامون که همسن هستن یک دفعه مریض شدوهردکتری یک چیزی گفت هم خودش هم دخترش بعد گفت دخترم داره بهترمیشه ولی خودم سرطانرگرفتم نبایدهم دیگه شیربدم نمیدونم کاش سرکاری باشه بخدا
جالبه من خودم اسم کاربری بن یو و شیفو رو تا حالا ندیده بودم.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2805
نه واقعا نظر بدی نداشتم. برام جالب بود که چرا بیخبرم اینقدر.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نه عزیزم احتمالا تو کلوبا فعالترن تا تو تایپیکای عمومی.
سلام اره بن یو راست میگه منم تو اون تایپیک بودم ما راست و دروغشو نمیدونیم اما کسی که اونقدر برای بچش وقت میذاشت و ما رو هم راهنمایی میکرد رو فکر نکنم دلیلی داشته باشه همچین دروغی سر هم کنه لن یو هم مدتهاست که تو نینی سایت هست و از دوستای صمیمی و فعالمونه
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
احتمالا این دوست عزیزی که میگید حالش خوب نیست برای همین سایت نمیاد. به نظرم این تاپیک رو بالا نگه دارید تا دوستان دیگه هم ببینن شاید کسی بشناسدش.در ضمن اقای زاهد به اطلاعات کسایی که توی نی نی سایت عضو هستند دسترسی ندارند؟ چون معمولا از همه ی ما یک شماره تلفن توی سایت ثبت هست، میشه با اون شماره تماس گرفت
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
2810