2777
2789
در این سنی که ما هستیم و ماشالا همه به بلوغ عقلی رسیدیم دیگه عقیده ی کسی با چت توی این تاپیک ها عوض نمیشه. بله تا خدا هست پزشک عددی نیست و دعانویس هم عددی نیست،هیچ وقت خدا رو اونقد دور حس نکردم که بخوام واسطه بسازم.چون خدایی که طبق کتابش از رگ گردن نزدیک تره نیاز به واسطه نداره.خدا در قران می فرماید ادعونی استجب لکم.دیگه حرفی از واسطه و دعانویس نمی زنه...ولی افرادی هم که سخت معتقد به این مسائل هستن وقتی یه کم مشکل حاد میشه سراغ پزشک میرن...هیچ وقت دیدین کسی رو که تصادف کنه مستقیم از توی ماشین ببرن دعانویس؟ اول می برن پزشک و بعد شاید دعا هم بگیرن. اگه شفا پیدا کنه هم کار دعانویسه...ان شا الله خدا همه ی ما رو و اول بنده رو بصیرت عنایت کنن.همیشه در عقایدمون تجدید نظر کنیم.
من تنها یک نوع درد و رنج را می شناسم و آن درد و رنج تبدیل نشدن به چیزی است که توانایی اش را داریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در اینکه بعضی دعانویس ها میتونن کارهای خارق العاده ای کنن هیچ شکی نیس. اینو با چشمان دیدم. ولی منصف باشیم. خدا توانا بینا بدون نیاز به آدرس شماره و وقت گرفتن... همیشه و همه جا در دسترس
این تایپیک رو همه میخونن حتی اونایی که اعتقاد ندارن. حتی سالها بعد با یه سرچ کوچیک یه نفر میاد تو این تایپیک و مطالبشو می بینه و می خونه واسه همین باید افراد مختلف نظر خودشونو بذارن. نمیدونم چرا آدمایی که به چیز خاصی اعتقاد افراطی دارن به جای آوردن دلیل و منطق سر جنگ با بقیه برمیدارن. جایی که من زندگی میکنم منبع فالگیر رمال دعانویس و ... . بازم میگم خدا نیاز به واسطه نداره اینو بارها و بارها تو قرآن آورده
نه شیوا جون چیز خاصی نیس خواستم بدونی ضعیف نیستیم تازه باشیم هم هستیم نون شما رو که نخوردیم عزیزززززززم بعدم بیخیالت شدم شما ول کن نیستی ظاهرا
سلام دوستان من کسی رو میشناسم که واقعاکارش درسته مشکلمو حل کرد ادمه پولکیم نیست که بخواد ملتو بچاپه هر وقت کارت حل بشه هر مبلغی دلت میخواد میدی بهش هیچ اجباریم تو کارش نیست خدا خیرش بده من که مدیونشم هرجا بحث این مسائل بشه من ایشونو معرفی میکنم شمارشم میزارم (حاج علی صداش میکنن)ایشالا مشکلات همه حل بشه شماره تماسشم 09308197564
خواهرای گلم دعوانکنید فقط بدونین کسانی که بادعاشون که وانمودمیکنن ازروقرانه اما نیست برای مردم همه چیزتجویزمیکنن قبول دارم کارشون عالیه شیرسرازیرمیکنن یا هرکاری توش گیرباشین حلش میکنن امامیدونستین چرا؟اینها راسخ شدن خداروفراموش وبه جن انس و موکل پناه اورده با اونادوست شدن کسایی که پیش اینجورافرادمیرن ازطریق جن خوب میشن وگره ازکارشون بازمیشه امامیدونستین چیزدیگه ای ازشماگرفته میشه؟یعنی وقتی یک خانوم میره میگه شیرم کم شده بامراجعه به این افراد شیرشون سرازیرمیشه اما جن هاچیزدیگه ای ازش میگیرن حالا یا بچش بعدازیه مدت گریه میفته یاخودش اعصابش داغون میشه یاتوزندگیش مشکلاتی پیش میاد.شمابارفتن پیش این افرادخودتونودرگیرمسایلی میکنید که تابه حال نداشتین مخصوصا اینکه موکل وجن توجهشون به شماهم جلب میشه.اینکار رونکنیدعزیزان اینهابنده ی شیطان شدن.خودم به چشم دیدم که میگم.دیگران روهم تشویق نکنید به شدت تاپیرگذارهست توزندگیتون.موفق باشین
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆