2777
2789
عنوان

هرکی که با قارچ گانودرما زگیل تناسلیش خوب شده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 27508 بازدید | 131 پست
گانودرما خوبه عزیزم اما من  6 ماه خوردم و اثر نداشت.  از ماه هفتم در کنارش شیتاکه تهیه کرد ...

عزیزم شما از همین فروشگاه که گفتی تهیه کردی؟؟چه مدتی خوردی و روزی چند بار و چجوری؟؟میشه یه توضیحی بدی؟؟خوب شدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای توروخدا ب منم بگو چیکار کردی امروز ازمایش دادن نوع ۵۹ ک پرخطره گفت درمان نداره

عزیزم نگران نباش، فقط سیستم ایمنی بدنتو تقویت کن، شاد باش، از استرس و ناراحتی دوری کن، خواب کافی و به موقع، غذای سالم و به موقع، برقص و ورزش کن

زود از بین میره إن شاءالله🌹🌹🌹🌹🌹

من خیلی دکتر رفتم، ولی گفتن ویروس درمان نداره باید خود بدن دفعش کنه، هرچی بود فریز کردم، آزمایش دادم ...

ان شاءالله از خدا هر چی میخوای بهت بده نمیدونی بعد از اینکه این پیامتو دیدم چقدر روحیه گرفتم از فردا شروع میکنم بدنمو قوی کنم استرس نداشته باشم

عزیزم نگران نباش، فقط سیستم ایمنی بدنتو تقویت کن، شاد باش، از استرس و ناراحتی دوری کن، خواب کافی و ب ...

عزیزم میشه بیزحمت قرص های ویتامین ک واسه بدنت میخوردی رو همه رو برام بنویسی میخوام بگم شوهرم بخره

ممنون میشم🙏🙏🙏🙏

ان شاءالله از خدا هر چی میخوای بهت بده نمیدونی بعد از اینکه این پیامتو دیدم چقدر روحیه گرفتم از فردا ...

اصلا نگران نباش عزیزم، این تاپیک رو کامل بخون، آدرس یه تاپیک دیگه هم توشه، برو اونم بخون، فقط تمام مکملها رو باهم نخور، کم کم توی 2سال بخور

اصلا نگران نباش عزیزم، این تاپیک رو کامل بخون، آدرس یه تاپیک دیگه هم توشه، برو اونم بخون، فقط تمام م ...

سلام عزیزم 

میگم لازمه من برم دهانه رحممو فریز کنم یا با همون چیزایی ک گفتی درمان میشه

[QUOTE=222738395]گلم باید ضایعه رو ازبین ببری بعد بدنتو تقویت کنی که دیگه نزنی[/QUOیه سوالی دارم

من ک مبتلا اچ پی وی هستم

دیگه نمیدونم صبحانه ناهار شام چی بخورم هر چی مزنم گوگل نوشته نباید بخورم

تو صبحانه چی میخوردی

[QUOTE=222738395]گلم باید ضایعه رو ازبین ببری بعد بدنتو تقویت کنی که دیگه نزنی[/QUOیه سوالی دارم من ...

شما نون چی میخوردی؟

نان تافتون میشه خورد؟

چون قند و شکر میگن نخور میشه با نبات شیرین کرد؟

همه چیو زدن ضرر داره نمیدونم چی خوبه

اصلا نگران نباش عزیزم، این تاپیک رو کامل بخون، آدرس یه تاپیک دیگه هم توشه، برو اونم بخون، فقط تمام م ...

توروخدا اگه اومدی میشه شمارمو بزارم تو واتساپ اگه سوالی داشتم ازت بپرسم خواهش میکنم ثواب میکنی

[QUOTE=222738395]گلم باید ضایعه رو ازبین ببری بعد بدنتو تقویت کنی که دیگه نزنی[/QUOیه سوالی دارم من ...

عزیزم اصلا سخت نگیر، فقط فست فود و نوشابه و این چیزا رو حذف کن، گوشت گاو و گوساله هم تا جایی که میتونی کم کن،صبحانه تخم مرغ بخور، کره و عسل بخور، حلوا خرما با نون، هرچی دلت میخواد بخور