2777
2789
عنوان

خانم آرمیتا هر زمان که وارد سایت شدید لطفا بخونید!من جیرانم!

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 39 پست
عزیزم کسی که توهین میکنه به شدت تهی و خالی از اطلاعات و فقط داره از روی جهل پرستش میکنه شک نکن پس اصللاااااااا برای کسی که داره از روی تقلید بت میپرسته ارزشی قایل نشوووووووو و حرفهاش برات اهمیتی نداشته باشه خدای مهربون به ما شعور داده تا فکر کنیم و تقلید نکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم که بعضیها انقدر کورکورانه متعصب هستند که به خاطر دفاع از قانونی که حتی به ضرر خودشون هم هست، دل یه مادر دردمند رو می سوزونن.
یادمون نره که این روزا می تونه روزگار هرکدوم از ما باشه
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
گاهی فکر می کنم خدا واقعا مرده چون هرچی قانون تو اسلام هست دست و پای زن رو می بنده یا حتی از حق مسلمش مثلا حق حضانت کامل بچه هاش محروم میکنه.فکر کنم اگه اثبات کنی که بابابزرگه معتاده قیمومیت را ازش بگیرن نمیشه؟
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

هیچ وقت فکر نمیکردم قانون کشوری که توش زندگی میکنم این باشه. فکر نمیکردم اینقدر مادر بی ارزش باشه. نمیدونید چی کشیدم... خدایا هیچ زنی رو با مردش امتحان نکن.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
من از دادگاه خواستم که بفرستنش انگشت نگاری و آزمایش اعتیاد قبول نکردن,بعد به من گفت شما فقط حق نگهداری رو دارید ولا غیر,ایشون ولی قهری هستند.و در واقع انگار اولاد شان است نه نوه هاشان
خیلی ناراحت شدم واقعا دلم شکست. تو چه کشوری هم هستیم بچه هاتم دخترن حتی برای ازدواج نیاز به اجازه پدر شوهرت دارن امیدوارم زودتر بمیره تا خلاص شین
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
عزیزم من در جریان مشکلت نیستم ولی اصلا خودتو ناراحت نکن ارمیتا کارشه قبلا هم من و چند نفر دیگه رو متهم کرد و گفت معاند گفت اسلام ستیز چون ما گفتیم حجاب اجباری نباید باشه بی خیال اینجا همه جور آدمی هست
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟💖😇😍💝                                                 
منم تا قبل از این جریان از این قوانین ضد زن خبر نداشتم.اما هست ,تک تک این قوانین هست. خدا منو نبخشه اگه بخوام دروغ بگم یا اینکه بخوام دین یا کتابی رو خراب کنم. منم نمیبخشم اونی رو که بخواد رو زخمم نمک بپاشه.