2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 12364 بازدید | 517 پست
چرا سیاه سفید جان هستم عکس پسرم امید تو صفحه اوله. ولی دوتا عکس یه جور اولیو تیک دار نکرده بودم حالا اونی که تو مسابقست لایکش کمه. دومی بیشتره.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست. من ازاهل زمینم، خوب میدانم که گل در عقد زنبور است،، ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد
تقلب یعنی چیکار کردن دوستان؟مگه تقلبم میشه کرد اینجا؟ راستی به الناز عزیز رای دادم ماشالله خیلی نازه عکست.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست. من ازاهل زمینم، خوب میدانم که گل در عقد زنبور است،، ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ولی خانوم تهرانی و آقای زاهد و هرکسی که مسئول مسابقه س. این ایرادی که تو سایت به وجود میاد که لایک های غیرواقعی قابل مشاهده میشن و رای گیر امکانش از بین میره خیلی باعث بی عدالتی میشه. سه روز اینجوری شده که امروزم بود. خدا میدونه که من یه روز عکس شاید 30 تا بچه رو لایک کردم اما بعد دیدم رای ندادم و لایک کردم. دیگه هم حوصله ی باز کردن و اونهمه عکسو نداشتم. الان درحق اونها اجحاف شده. چه بسا چند نفری هم میخواستن به عکس من رای بدن و این مشکل باعث شده که نتونن. خلاصه که امیدوارم ناظر و مسئول مسابقه فعالیت بیشتری در آینده داشته باشن..
همین پیگیر نبودنه ناظر باعث شد یک هفته عکس من دیر تو لیست عکسهای مسابه قرار بگیره که اینو ناحقی درباره خودم میدونم. این حرفا رو خواستم قبل از اعلام نتایج بزنم که نگن مثلا چون برنده نشده داره اینا رو میگه. اگر برنده هم بشم به لطف دوستانیه که با اینهمه اشکالات در مسابقه باز هم با صبر و شکیبایی بعد از حل شدنه مشکل میان و رای میدن. من الان خواستم دوباره یسری از عکسها رو رای بدم اما از صبح تا حالا امکانش نیست.
مامان نفس جون..بهتره یه تاپیک بزنی خطاب به جناب زاهد و خانم تهرانی اینجوری بیشتر توجه میشه فک کنم
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89
2810