2777
2789

شوهر ندارم ولی شوهر دخترخاله م تا شنیده بود گفته بود : خب خودمون اقدام کردیم چیز عجیبی نیست😐😂

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
همش شوک میشد 4 بار این خبرو شنیده😆😆😆

4 تا بچه دارین؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جزو خاطرات تلخ منه 

وسط قهر و طلاق کشی باردار شدم رفته بودم بشینیم دوتایی در مورد طلاق حرف بزنیم عمدا باردارم کرد که دنبال طلاق نرم بعدش تا ۲-۳ هفته افسرده بودم وقتی جواب آزمایشم اومد دیدم باردارم به حدی داغون بودم که خودش گفت بریم سقط کنیم شستم گذاشتمش کنار گفتم غلط کردی نباید می‌شد حالا که شده میگی سقط؟ دونه دونه سکه های مهریه ام رو‌میگیرم خرج بچه ام میکنم 

خلاصه الان پسرم ۱۰ سالشه و همسرم بهترین پدریه که تو زندگیم دیدم شکر خدا زندگیم الان چند سالیه که بهشت شده و کلا تغییر کرده مشکل روحی داشت از وقتی رفت دنبال درمان تبدیل شده به بهترین همسر دنیا 

belfijoon هستم                                                                 
انقد از این چیزا میگین که طرف تو عقد باردار میشه میگه سقط کنم ماله شوهرشه دیگه بچه 

اره والا..زن رسمیشه دیگه..

من تو نی نی سایت خیلیارو دیدم براشون عادیه

ولی محل ماک اگه خدای نکرده این اتفاق بیقته ابرو برای دخترنمیذارن☹

هیچی از خوشحالی عالم و آدمو خبر کرد اصلا از ذوق و شوق تو آسمونا بود ولی سقط شد😔😔😔 اگه سقط نشده ب ...

چرا سقط میشن...از هر ده تاپیکی ک خوندم پنجتاش سقط شدن

اولی خیلی خوشحال شد وتاچندروز همش بیرون دورمیزدیم وشیرینی خرید که سه ماهگی کورتاژ شد دومی هم فقط خوشحال شد واسترس زیاد داشت

هیچ وقت کسی رو کوچیک نکن"نقطه"هم کوچیکه ولی جمله رو تموم میکنه!!

کار خاصی نکرد خوشحال شد و گفت خداروشکر سر بچه اولی ک من به شدتتتت ناراحت بودم ولی اون خوشحال بودن سر بچه دومم چون شهر دیگه کار میکنه هنوز نمیتونه بیاد اونجا به کارگرا مرغ گرفته بودن به سیخ کشیده

بود مثلا شیرینی میداد بهشون 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اولی بی تفاوت بود فقط به افق خیره شد

دومی خیلی ناراحت و عصبانی شد و گفت من بچه نمیخوام اصلا من کاری نکردم این از کجا اومده انقدر ناشکری کرد که خودبه خود سقط شد

الانم که برای سومی باردارم خوشحاله خداروشکر 

فقط زنگ میزنه میگه  مواظب خودت باشی زیاد تکون نخور 

کار سنگین نکن و از این حرفا

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
اره والا..زن رسمیشه دیگه.. من تو نی نی سایت خیلیارو دیدم براشون عادیه ولی محل ماک اگه خدای نکرده ا ...

انقدر  بدم میاد از این ناقص العقل ها

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

اه اسی

دلم خاس حامله شم خبرش و ب شوهرم بدم😑

شوهر از کجا پیدا کنم حالا😐

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥
4 تا بچه دارین؟؟؟ 

نه دوتا دارم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ