2777
2789
عنوان

با خریدن این جینگولیجات خوشحالم کنید 😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 178 پست
بخاطر تبلیغ میترکونن متاسفانه من بعد از سه بار ترکیدن آب دیده شدم الان فقط جهت آشنایی با این شاخه ی ...

نه نی نی یارا زیاد مشکل ندارن. هفته پیش کاربر ۷۵۷۵ رو بستن ولی بعد نی نی یار بازش کرد و اجازه داد بهش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بشه با چندتا هنرمند هماهنگ کنیم و تاپیک بزنیم خوبه به عنوان مثال روز یکشنبه فلان ساعت  ول ...

شما دوتا همدیگه رو شناختید و ناهید۷۵۷۵. باهم دیگه تاپیک بزنید و کاراتون رو تبلیغ کنید. منم حتما تگ کنید.

سلام دوست هنرمندم تمام کاراتو دیدم خیلی قشنگن ایشالا کارت بگیره و خدا رزق و روزی حلال بده.منم ماگ و مگنت و اینا درست میکنم متاسفانه برحسب اینکه بهم اعتماد کنن از جیب خودم ماگ خریدم درست کردم ولی دیگه جواب ندادن .خیلیا سرکارم گذاشتن.ولی دیگه الان بیعانه میگیرم . انشالله کارم بگیره ازت خرید میکنم قیمتات خیلی خوبه و کارتون زیباست دستتون طلا😘😘😘

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
چی رو عزیزم؟متوجه نشدم

عروسکی که یه کاربر درست کرده بود رو گفتم 😊😄

راستی او دستبند سه تایی ها باهمه یا تکی خیلی ناز بودن😍 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
از اینستا آموزششو دیدم اسم پیجش اینه فکر کنم galeryferfereh

ممنونم 😍😘

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
سلام دوست هنرمندم تمام کاراتو دیدم خیلی قشنگن ایشالا کارت بگیره و خدا رزق و روزی حلال بده.منم ماگ و ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنون از کامنت پر مهرتون سپاسگزارم 🙏🌺🌺🙏 واقعا بهم انرژی دادین خدا خیرتون بده...انشالا ممنونم از دعای خوبتون....همچنین انشالله کسب و کار شما هم میگیره موفق باشید...بله متاسفانه برای من هم همچین اتفاقاتی افتاده سفارش دادن منم از جیب هزینه کردم بعدش طرف پشیمون شد چقدر لطمه خوردم منم الان بیعانه میگیرم تا ضرر نکنم...الهی خدا به کسب و کارتون رونق بده موفق باشی مهربونم 😘😘😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

انواع عروسکهای بافتنی و دستسازه های هنری شیک و زیبا بهترین هدیه برای آنهایی که دوستشان دارید 🌺🌺🌺چقدر خوبه که توی این اوضاع از مشاغل خانگی حمایت کنیم💖💖💖ادرس پیج در اینستاگرام 👇👇👇👇https://instagram.com/dastsaze.princess?igshid=ob9i3b4eoclr
عروسکی که یه کاربر درست کرده بود رو گفتم 😊😄 راستی او دستبند سه تایی ها باهمه یا تکی خیلی ناز بودن ...

تکی هستن گلم...مرسی از نگاه زیباتون 🙏🌺🌺🌺🙏⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

انواع عروسکهای بافتنی و دستسازه های هنری شیک و زیبا بهترین هدیه برای آنهایی که دوستشان دارید 🌺🌺🌺چقدر خوبه که توی این اوضاع از مشاغل خانگی حمایت کنیم💖💖💖ادرس پیج در اینستاگرام 👇👇👇👇https://instagram.com/dastsaze.princess?igshid=ob9i3b4eoclr
سلام دوست هنرمندم تمام کاراتو دیدم خیلی قشنگن ایشالا کارت بگیره و خدا رزق و روزی حلال بده.منم ماگ و ...

برای خرید تگت نکردیم تمپی جان. گفتم شما و دوسه نفر دیگه که اینطوری کار میکنید دور هم جمع شید و باهم یه تاپیک بزنید. اونطوری بهتر دیده میشید.

شما، کاربر ناهید۷۵۷۵، استارتر همین تاپیک و یه نفر دیگه که تو تاپیک هست و مثل شما ماگ تزیینی درست میکنه. پیشتهاد دادم دور هم جمع شید و تاپیک بزنید. هم بازدیدت بالا میره هم سفارشاتون.