2777
2789
عنوان

با خریدن این جینگولیجات خوشحالم کنید 😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 178 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مغازه هم بخوای خرید کنی از این مناسب ترع قیمتش😐

شما خیلی راحت با پیام ندادنتون میتونید یک هنرمندو ناامید نکنید

کسی که ارزش کار رو میدونه فقط خالق اون اثره و ایشون قیمت گذاری میکنن نه شما دوست عزیز

چیپ فکر نکنید لطفا

کارشون خیلی زیبا و با ارزشه از نظر من که نمونه کارای زیادی دیدم. با این کیفیت کارشون، خیلی هم کم قیمت گذاری کردند

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربون باشیم✨
بنظرم شما و چندتا کاربر دیگه که تو نی نی سایت کار توخونه اتجام میدید. با هم دیگه یه تاپیک بزنید. تاپ ...

زیبا بود، متاسفانه من نتونستم پیداشون کنم اگه نه منم همچین ایده ای داشتم👌🏻👌🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربون باشیم✨
منم یه عروسک بافتم عکسشو بذارم پزشو بدم؟😅

آره عزیزم بذار ببینم من عاشق عروسک بافتنی هستم لذت میبرم از دیدنش با اینکه خودم میبافم🤩🤩🤩🤩

انواع عروسکهای بافتنی و دستسازه های هنری شیک و زیبا بهترین هدیه برای آنهایی که دوستشان دارید 🌺🌺🌺چقدر خوبه که توی این اوضاع از مشاغل خانگی حمایت کنیم💖💖💖ادرس پیج در اینستاگرام 👇👇👇👇https://instagram.com/dastsaze.princess?igshid=ob9i3b4eoclr
نه من تمپی_قرنطینه رو میگم. دوسه روز پیش تاپیکش تو پربازدیدا بود. نمیدونم جرا ترکید

بخاطر تبلیغ میترکونن متاسفانه

من بعد از سه بار ترکیدن آب دیده شدم الان فقط جهت آشنایی با این شاخه ی هنری تاپیک میزنم بیشتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربون باشیم✨
آره عزیزم بذار ببینم من عاشق عروسک بافتنی هستم لذت میبرم از دیدنش با اینکه خودم میبافم🤩🤩🤩🤩

عکسشو بالاتر گذاشتم عزیزم😊😊😊

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
شما خیلی راحت با پیام ندادنتون میتونید یک هنرمندو ناامید نکنید کسی که ارزش کار رو میدونه فقط خالق ا ...

نه من واقعیتو دارم بهش میگم ادم نباید روحیه الکی بهمدیگه بدع 

همیشه گفتن بهترین دوستت کسیه ک ازت انتقاد میکنه

دوسته عزیزمون اگه میخواد فروش داشته باشه باید قیمتشو مناسب تر بکنه تا فروشش برع بالا نه اینکه از مغازه گرون تر بدع

ما خودمون مغازه داریم از این چیزا هم میفروختیم تو مغازه قیمتاش دستمه میدونم خیلی گرون میگه

نه من واقعیتو دارم بهش میگم ادم نباید روحیه الکی بهمدیگه بدع  همیشه گفتن بهترین دوستت کسیه ک ا ...

مسلما متریال مصرفی متفاوته

شاید اونی که شما تهیه میکردید از متریال ارزون استفاده میکردن برای ساختش

اصلا نمیشه نظر داد

انشاالله کارشون پر برکت باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30