2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم تو باغ عمون و اینا بعد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکم زیر نظرش گرفتم دیدم همش تو گوشیشه

نشسته بود کنار پنجره رو زمین رفتم بیرونو از تو گوشیش نگاه کردم دیدم داره چت میکنه با یکی 

منم به دختر عمم گفتم صداش کنه

و اونم اومد بعد یه چیز الکی گفتو دوباره رفت سر گوشیش منم رمزشو دیدمو حالا وقت عملی شدن نقشم بود

به هر بهانه ای بود ردش کردیمو اونم گوشیشو گزاشتو رفت بیرون منم سریع رفتم تو وات و اینستاش دیدم انواع و اقسام دخترا رو با اسم نفسم جونم عمرم ۱ عمرم ۲ ذخیره کرده

به هر بهانه ای بود ردش کردیمو اونم گوشیشو گزاشتو رفت بیرون منم سریع رفتم تو وات و اینستاش دیدم انواع ...

کار اشتباهی کردی 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

به تک تکشون پیام دادم که کات کنیمو من یکی دیگرو دوس دارم و بعد از روی صفحه چت همشون اسکرین میفرستادم براشون 

و خلاصه حسابی ادمش کردم تا رفت سر گوشیش اخماش رفت توهم منم کنار استخر وایستاده بودم انچنان عصبی اومد طرفم که گفتم الان پرتم میکنه تو اب 

منم دویدم که دقیقا چشای کورم ندیدو با سر رفتم تو استخر 

حالا من گل به خودی زدم

ولی یه حالی داد که نگووو فقط میخندیدم بعد اون قضیه فقط میترسم از انتقام اون بیشوور

2810